Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me: Νέα σχολική χρονιά με νέα έκδοση της e-me!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στη νέα αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη έκδοση 3.1 της e-me θα βρείτε:

– Νέα εφαρμογή e-me mindmaps: δημιουργία, διαμόρφωση και διαμοιρασμός νοητικών χαρτών. Δημιουργήστε με απλό τρόπο τους δικούς σας νοητικούς χάρτες!
– Νέα εφαρμογή e-me draw: δημιουργία διαγραμμάτων. Δημιουργήστε μεγάλη ποικιλία διαγραμμάτων (διαγράμματα ροής, οργανογράμματα, διαγράμματα ακολουθίας, γραφήματα και πολλά άλλα) επιλέγοντας από μια πλούσια βιβλιοθήκη διαθέσιμων προτύπων, σχημάτων και εικόνων!
– Ανάθεση εργασιών από Βοηθούς. Η δυνατότητα που πολλοί εκπαιδευτικοί είχαν ζητήσει είναι εδώ! Τώρα ο Υπεύθυνος μιας κυψέλης μπορεί να εκχωρήσει σε Βοηθό το δικαίωμα να αναθέτει εργασίες στα μέλη της κυψέλης.
– Βίντεο από ΠΣΔ. Πλέον μπορείτε να ενσωματώνετε στα ιστολόγια της e-me βίντεο από την υπηρεσία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου video.sch.gr.
– Αρχεία λογισμικού Γλωσσομάθεια. Η e-me 3.1 υποστηρίζει και αρχεία.psc του λογισμικού Γλωσσομάθεια.
– Αποκλεισμός SPAM περιεχομένου. Ο νέος προηγμένος anti-spam μηχανισμός της e-me 3.1 σάς απαλλάσσει από ενοχλητικό περιεχόμενο στα σχόλια των ιστολογίων.
Ευελπιστούμε οι βελτιώσεις, οι επεκτάσεις και οι νέες εφαρμογές της έκδοσης 3.1 να ενισχύσουν τις καθημερινές εκπαιδευτικές πρακτικές σας!
Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω