ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μόνιμοι Διορισμοί 2022: Το χρονοδιάγραμμα των Προσκλήσεων για τις αιτήσεις στο ΟΠΣΥΔ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

➡️Τι αναμένουμε..

➡️Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να συμπεριληφθεί στην επικείμενη Πρόσκληση ο νέος νόμος σε ΦΕΚ (τροπολογία που κατατέθηκε από το ΥΠΑΙΘ) που θα λέει οτι αποκλείονται οι ήδη διορισμένοι για 3 έτη!!!

➡️Αναμένουμε μέχρι 29 Ιουλίου τέλος του μηνός να έχουν γίνει όλα αυτά και να έχει βγει η πρόσκληση!!

Σύμφωνα με ενημέρωση του alfavita από το χρονοδιάγραμμα αναφορικά με τη διαδικασία των νέων 8.586 νέων μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση θα είναι το παρακάτω:

1. Η Απόφαση της κατανομής των 8.586 θέσεων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά περιοχή (22 ή 25 Ιουλίου)
2. Οι Προσκλήσεις σε εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ για αιτήσεις διορισμού-προτιμήσεις περιοχών (γ΄10ήμερο του Ιουλίου)
3. Η Ανακοίνωση των ονομάτων των διορισθέντων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά περιοχή (το α΄ 15νθήμερο του Αυγούστου)

Δημοφιλή!!  ΠΕΣΜΕΑ / Επείγουσα Ανάγκη για Αντιμετώπιση Οργανικών Ελλείψεων στον Κλάδο των Μαθηματικών Ειδικής Αγωγής και Γενικής Εκπαίδευσης

Υπολογίζεται μέχρι το τέλος Ιουλίου να έχουν ανακοινωθεί οι προκηρύξεις και να έχουν γίνει οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το διορισμό έτσι ώστε πριν από τον 15 Αύγουστο να έχουν ανακοινωθεί και οι διορισμοί των εκπαιδευτικών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω