PDE PATREAS

Πληροφορίες Σαββατοκύριακου από τον Πατρέα για ανακοινώσεις και διορισμούς

Η ημερομηνία υπολογίζεται (αν κατάλαβα καλά) για ανακοίνωση περίπου στις 15 με 19 του Ιουνίου με βάση τα γραπτά του Πατρέα..

Σε προηγούμενο άρθρο μας αυτό είχε πάρει το αυτί μας, αλλά δεν ξαναρισκαρουμε με ημερομηνία, γιατί μας πιάνει και το μάτι και οι κατάρες 😉 👁️‍🗨️

📍Νεότερες πληροφορίες μας λένε ότι ούτε την επόμενη εβδομάδα θα βγει άσπρος καπνός απο το ΥΠΑΙΘ για αριθμό και κατανομή, πάει για τουλάχιστον μετά τα μέσα Ιουνίου η ανακοίνωση!!

➡️Στο ΥΠΑΙΘ δεν προτίθενται να δημιουργήσουν νέες οργανικές αυτή τη στιγμή, αλλά…ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί!!”

https://www.facebook.com/105402208234839/posts/372259038215820/

Πατρέας: “Μακάρι να γίνουν αυτή την εβδομάδα που ξεκινά μεθαύριο Δευτέρα 6/6 και να είναι και οι τελικές, αφού (όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση) θεωρώ ότι είναι το πολύ 2-3 μέρες υπόθεση να καταλήξουν τουλάχιστον στον αριθμό. Ακόμα κι αν είχαν καταλήξει στον αριθμό, η επίσημη ανακοίνωσή του είναι σίγουρο ότι για επικοινωνιακούς λόγους δεν θα γινόταν τις προηγούμενες ημέρες (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον μαθαίναμε τον αριθμό). Επίσης, για τα αρκετά αβέβαια θα έχετε προσέξει ότι μιλάω με πιθανότητες, όπως θεωρώ ότι είναι το σωστό.

Πάντως δεν είναι ντροπή να παραδεχτώ/-είς ότι πήγα/-ες κουβά σε μια πληροφορία, δεν χρειάζονται εγωισμοί σε αυτά τα θέματα και δεν μπορεί να βγαίνουν πάντα όλες οι πληροφορίες.

Όταν, π.χ., λες στα μέσα Μαΐου ότι: «Μέσα στις επόμενες μέρες-το πολύ σε μια βδομάδα-αναμένεται να ανακοινωθεί ο αριθμός των μόνιμων διορισμών που θα γίνουν φέτος, μέχρι το καλοκαίρι, στην εκπαίδευση.» και μετά το γυρνάς στο «Πάντα τον Αύγουστο γίνονται οι διορισμοί, πού διαβάσατε ότι θα γίνουν νωρίτερα, στο FB?”, ε εντάξει τότε. Λες και η κουβέντα και το ενδιαφέρον των συναδέλφων ήταν για την ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμών και όχι για τον αριθμό και (κυρίως) την κατανομή τους.

Η οποία εξ αρχής είπα ότι είναι (και εξακολουθεί να είναι) ανοιχτή στη Γενική της Πρωτοβάθμιας, ενώ πράγματι προστέθηκε στο ερωτηματικό και το θέμα των ΕΕΠ-ΕΒΠ, πιστεύω πως θα καλυφθούν τα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ στους επικείμενους διορισμούς αλλά δεν έχει κλειδώσει (όπως όντως φαίνεται ότι δεν έχει κλειδώσει).

Σχετικά με τους αιρετούς: και όταν ήταν στο Υπουργείο, συνέβαιναν πολλά πράγματα δίπλα τους και δεν έπαιρναν χαμπάρι. Πολλοί εξ αυτών διατηρούν ακόμα και σήμερα κάποια συνδικαλιστική ιδιότητα (π.χ. στην ΑΔΕΔΥ) και έχουν την ευχέρεια με αυτή τη θεσμική τους ιδιότητα να μιλούν άμεσα με πρόσωπα-κλειδιά. Τώρα αν και έτσι δεν μπορούν να μάθουν πράγματα αξιόπιστα, δεν τους φταίω.


Εγώ πάντως θα πρόσθετα περισσότερα για τους “αγαπημένους επαγγελματίες” αιρετούς του κλάδου, αλλά το ότι “κοιμούνται” χρόνια τωρα τα “κουρασμένα παλικάρια” μας θα το αφήσω σε σας να το ανακαλύψετε.. αν όχι… θα τους δείτε σύντομα στις ίδιες θέσεις που έχουν τα τελευταία 10, 15, 20 ή 25 χρόνια. Αρα, δε μας φταίει κανένας για τις επιλογές μας, όταν αυτή τη στιγμή έχουμε και το μαχαίρι 🔪 και το καρπούζι 🍉 στις εκλογες αντιπροσώπων…

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap