ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λόγω της προκήρυξης πολλά ΙΔΙΩΤΙΚΑ πανεπιστήμια χορηγούν παράνομα βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών προκειμένου οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου να μπουν στους πίνακες.

Συγκεκριμένα, το FREDERICK έστειλε το πτυχίο -μηνά Μάιο-σε pdf.

Ακόμη, το πανεπιστήμιο Λευκωσίας, χορήγησε, βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών.

Ολα αυτά είναι είναι εκ φύσεως παράνομα εφόσον δεν έχει λήξει το εξάμηνο! Όπως ολοι οι προηγούμενοι απόφοιτοι χάσαμε την προηγούμενη προκήρυξη, μέχρι να ανοίξουν ξανά οι πίνακες, έτσι υπομονετικά να περιμένουν και οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου. Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Δεν μπορούν να δοθούν βεβαιώσεις χωρίς να ολοκληρώνονται τα εξάμηνα! Είναι άδικο για όλους εμάς που 3 χρόνια μείναμε άνεργοι λόγω κλειστών πινάκων!

Παρακαλούμε να ακουστεί το πρόβλημα ώστε το ΑΣΕΠ να γνωρίζει το γίνεται και να μην ληφθούν υπόψη οι συγκεκριμένες βεβαιώσεις!


 

Η αγανάκτησή μας μετά την απάντηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου του μεταπτυχιακού της Ειδικής Αγωγής δεν μπορεί να μας χορηγήσει βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών, καθώς το εξάμηνό μας λήγει στις 5/6. Το χρονικό διάστημα που μπορεί να μας δώσει τις αντίστοιχες βεβαιώσεις είναι από τις 5/6 και μετά για να είναι νομικά καλυμμένοι.

Δημοφιλή!!  Νέα καταγγελία κατά του ίδιου διευθυντή εκπαίδευσης από την ΠΟΣΥΠ

 

Αντίθετα το αντίστοιχο μεταπτυχιακό της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας- Πατρών έχει αρχίσει σήμερα να χορηγεί βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σε όσους έχουν τελειώσει τις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις δίχως να έχει λήξει το εξάμηνό τους.

 

 

Σας ρωτάμε από πότε τα εαρινά εξάμηνα τελειώνουν Μάιο; Όλα τον Ιούνιο τελειώνουν. Για ποια νομιμότητα μιλάμε ακριβώς; Όπως έχουμε ενημερωθεί απαγορεύεται να δοθούν βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών πριν λήξει το τελευταίο εξάμηνο και δεν πρέπει να γίνουν δεκτές.

Με εκτίμηση: Οι τελειόφοιτοι του μεταπτυχιακού: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση των Ατόμων Με Προβλήματα Προφορικού Και Γραπτού Λόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ).

 

Θα θέλαμε να τοποθετηθεί δημόσια ο κύριος Πρύτανης Χρήστος Μπούρας για το θέμα της χορήγησης βεβαιώσεων ολοκλήρωσης σπουδών του μεταπτυχιακού ειδικης αγωγής των πανεπιστημιων Λευκωσίας-Πατρών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Πώς δόθηκαν αυτές οι βεβαιώσεις ενώ σε όλα τα ελληνικα πανεπιστήμια απαγορεύεται να δοθούν βεβαιώσεις χωρις να εχει λήξει το εξάμηνο? Παρακαλώ απαντήστε μας.

Δημοφιλή!!  Μελέτη Κλαδικού Ινστιτούτου ΟΙΕΛΕ: Ανεξέλεγκτες Απολύσεις στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

 

Απόφοιτοι ΕΑΠ και απόφοιτοι πανεπιστημίων Λευκωσίας-Πατρών παλιότερων ετών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω