Η “αδικία” του υπουργείου με τους κοινωνικούς λειτουργούς!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ως αδικία αναφερόταν για τους κοινωνικούς λειτουργούς και το υπόλοιπο ΕΕΠ…. ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης προτάσσονταν στον κύριο πίνακα χωρίς παιδαγωγική επάρκεια ενώ ξεκάθαρα μέχρι πρότινος το Πανεπιστήμιο τους, τους εξασφάλιζε ως προς αυτή την πρόταξη.

Είναι γνωστό όμως ότι για την 3ΕΑ οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για τις θέσεις ΠΕ 87.06 κοινωνικών λειτουργών ενώ δέχονται μόνο από τους αποφοίτους ΤΕΙ.

Μετά την απάντηση του Υπουργού είναι ξεκάθαρο πια πως οι κοινωνικοί λειτουργοί από το ΔΠΘ ακόμα και αν εργάζονται πολλά χρόνια στην ειδική αγωγή, έχουν μεταπτυχιακά και ένα σωρό άλλα προσόντα στο νέο πίνακα κατάταξης της 2ΕΑ θα είναι στον επικουρικό πίνακα με αποτέλεσμα ακόμα και να μη δουλέψουν ενώ νέοι απόφοιτοι με 0 εμπειρία και άλλα προσόντα θα είναι στον κύριο πίνακα.

Δημοφιλή!!  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ Ββάθμιας και ΚΕΔΑΣΥ/ΣΜΕΑΕ

https://e-wall.net/2022/05/09/18644/

Αυτό θέλουμε; Να “χαντακωθούν” επαγγελματίες που τόσα χρόνια στηρίζουν την ειδική και τη γενική αγωγή;

Που επένδυσαν στο πτυχίο τους; Που έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα για να εργαστούν; Είναι μήπως επαγγελματίες κατώτερου επιπέδου;
Μήπως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι αδικούνται κατάφορα;

Πως θα αρθεί αυτή η αδικία;

Μήπως πρέπει το Υπουργείο να επανεξετάσει την κατάσταση;

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω