Εκπτώσεις στα εισιτήρια ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (και συγκεκριμένα πλοια) αναπληρωτών εκπαιδευτικών κατά την περίοδο του Πάσχα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Υποθέτω οι μόνιμοι και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί που εργάζονται μακριά από τον τοπο κατοικίας τους, μισθολογικά πρέπει να ανήκουν στους υψηλόμισθους και εξαιρούνται κάθε φορα απο την έκπτωση μετακίνησης!! 

Το υπουργείο μεταφορών ανακοίνωσε, αν και πολύ καθυστερημένα, έκπτωση 50% σε όλα τα ΚΤΕΛ και τρένα για το διάστημα 15/4 ως 2/5 σε όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, επιδεικνύοντας την πράξη προσληψης τους και την ταυτότητα τους.
Επιπλέον, οι περισσότερες ακτοπλοϊκες εταιρείες (Blue star, Hellenic seaways, Minoan, Seajet, Zante ferries) έχουν ανακοινώσει έκπτωση στα εισιτήρια τους για τις ίδιες ημερομηνίες, χωρίς όμως να υπάρχει συνολική απόφαση για όλες.
Ως ΠΑΣΑΔ έχουμε επισημάνει επανειλημμένα ότι το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών οφείλει να καθιερώσει σε μόνιμη και ετήσια βάση την έκπτωση αυτή για να μπορούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να προμηθεύονται έγκαιρα τα εισιτήρια τους και όχι να αναμένουν μέχρι τελευταία στιγμή.
ΠΑΣΑΔ

14-04-22 Συνεργασία Ζ. Μακρή – Μ. Παπαδόπουλου για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναπληρωτών εκπαιδευτικών κατά την περίοδο του Πάσχα 

Δημοφιλή!!  10% μόλις των περσινών αναπληρωτών διορίζονται και από πίσω έρχεται απειλητικά το ανοικτό σχολείο

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας που είχε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή, αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, αρμόδιο για τις Μεταφορές.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές και, ως εκ τούτου, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Υφυπουργός Μεταφορών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ. και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την άμεση ανταπόκρισή τους, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για την μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Δημοφιλή!!  Προκήρυξη για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2024-2025

 

Οι συνάδελφοι πρέπει να επιδεικνύουν την Ταυτότητα τους  και την υπουργική απόφαση της πρόσληψης (Αναλόγως με την φάση πρόσληψής στην Διαύγεια) 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω