Δράση Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ένωση Εικαστικών Υπερ Φορέων Καρκινοπαθών και Άλλων Ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο ΛΑΝΑΣΣΑ σε σχολεία της Εύβοιας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δράση Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ένωση Εικαστικών Υπερ Φορέων Καρκινοπαθών και Άλλων Ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο ΛΑΝΑΣΣΑ σε σχολεία της Εύβοιας.

λανασσα

Πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Απριλίου 2022, δράση-δωρεά απο τους εκπροσώπους του ΔΣ του Σ.Α.Κ.Ε.Α Σταματάκο Γεώργιο και Γαϊτάνη Μαρία σε σχολεία των δήμων Χαλκίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χαλκίδας) και Ιστιαίας-Αιδηψού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων). Η δράση πραγματοποιήθηκε, έπειτα από αίτημα του Σ.Α.Κ.Ε.Α., στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με θέρμη και η ΛΑΝΑΣΣΑ “Ένωση Εικαστικών Λανάσσα υπέρ φορέων καρκινοπαθών και άλλων ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο” δια της προέδρου της κ. Λαζαρίδου Χριστίνας.

Από την έδρα της Ένωσης ΛΑΝΑΣΣΑ, παραλάβαμε και παραδώσαμε:

  • Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χαλκίδας, πασχαλινές λαμπάδες και σκουφάκια για τους μαθητές.

  • Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων της Β. Εύβοιας, πασχαλινές λαμπάδες, σκουφάκια και 2 κιβώτια με τρόφιμα, για το εργαστήριο μαγειρικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Δημοφιλή!!  Πάγια Θέση ΠΑΣΑΔ: Μόνιμοι Διορισμοί & Δίκαιη Κατανομή για Όλους τους Εκπαιδευτικούς

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ένωση ΛΑΝΑΣΣΑ για την στήριξη ιδιαίτερα την πρόεδρο κυρία Λαζαρίδου Χ., η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας.

Επίσης τους συναδέλφους και τους διευθυντές των σχολείων που μας διευκόλυναν για την παράδοση της δωρεάς εντός του Σαββατοκύριακου.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους

Με εκτίμηση

Για ΔΣ του ΣΑΚΕΑ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω