Αίτημα για έκπτωση στις μετακινήσεις αναπληρωτών & μόνιμων εκπαιδευτικών την περίοδο του Πάσχα

Αίτημα για έκπτωση στις μετακινήσεις αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών που εργάζονται μακριά από τον τοπο κατοικίας τους για την περίοδο του Πάσχα
Χρόνιο αίτημα αποτελεί η έκπτωση στις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών που καλούνται να υπηρετήσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των συναδέλφων, εφόσον οι μετακινήσεις από και προς τον τόπο εργασίας αποτελούν μείζον οικονομικό ζήτημα για όλους μας. 
Επειδή πάντα βγαίνει τελευταία στιγμή η απόφαση για την έκπτωση (και αν βγει πολλές φορες) στις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών, καλο θα είναι και οι τοπικοί σύλλογοι στα νησιά (και όχι μόνο) να προνοήσουν από τώρα και με συναντήσεις με τοπικούς φορείς να βοηθήσουν τους συνάδελφους στο εν λόγω θέμα..
ΠΑΣΑΔ
Σήμερα καταθέσαμε αίτημα παροχής έκπτωσης στα εισιτήρια μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, προς το υπουργείο Παιδείας και τα αρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Ναυτιλίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Η ενεργειακή κρίση και οι οικονομικές της επιπτώσεις που βιώνουμε όλοι αυτή την περίοδο εντείνουν την ανάγκη υλοποίησης του χρόνιου αυτού αίτηματός μας, καθώς καλούμαστε να υπηρετήσουμε μακριά από τις οικογένειές μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ευελπιστούμε, αυτή τη φορά, τα αρμόδια υπουργεία να μεριμνήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα.
ΠΑΣΑΔ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ Αίτημα για έκπτωση στις μετακινήσεις αναπληρωτών & μόνιμων εκπαιδευτικών την περίοδο του Πάσχα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo