Προκήρυξη οικονομικής υποστήριξης μεταπτυχιακών και ερευνητών φοιτητών 22-23 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προκήρυξη οικονομικής υποστήριξης μεταπτυχιακών φοιτητών και ερευνητών 2022-2023 ύψους 12.000€ έκαστη Υποτροφίες: 

Το Ίδρυμα προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά για το Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας ή αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού και ερευνητές/τριες.

Α. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στην Ελλάδα:  Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Β. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στο εξωτερικό: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε οκτώ μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 12.000 € στον/στην καθένα/καθεμία. 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω