Ένταξη των εκπαιδευτικών άνω του 67% σε ειδικές κατηγορίες – Άμεση ίδρυση των Τμημάτων Ένταξης – Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΠΔΕ Κρήτης
Πέμπτη 3 Μαρτίου, ώρα 14:00 μμ
Για ένταξη των εκπαιδευτικών άνω του 67% σε ειδικές κατηγορίες
Άμεση ίδρυση των Τμημάτων Ένταξης
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός», διοργανώνουν παρέμβαση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 14:00 μμ, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, στο πλαίσιο της διαδικασίας των μεταθέσεων, ώστε να διεκδικήσουμε:
Την ένταξη στις ειδικές κατηγορίες και του δικαιώματος για άμεση και κατά προτεραιότητα μετάθεση/απόσπαση των εκπαιδευτικών, που οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή τα τέκνα έχουν αναπηρία άνω του 67% ανεξαρτήτως πάθησης.
Την άμεση ίδρυση των Τμημάτων Ένταξης, που εκκρεμούν, και τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, προκειμένου οι νέες οργανικές θέσεις να συμπεριληφθούν στη διαδικασία των μεταθέσεων.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω