Ν. Φασφαλής: Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών 2022 με “διορισμένο Συμβούλιο” και χωρίς ίχνος Διαφάνειας!!!

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Ν. Φασφαλή!!

Οι μεταθέσεις που αποτελούν μια από τις σοβαρότερες υπηρεσιακές μεταβολές των Εκπαιδευτικών θα γίνουν για άλλη μια χρονιά από το ΚΥΣΠΕ με παρουσία “των δοτών” στη θέση των εκλεγμένων Αιρετών γεγονός που δεν μπορεί να διασφαλίσει τις αρχές της Ισονομίας και της Διαφάνειας και που, με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, μας οδηγεί στις σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Κατανοώντας την αγωνία όλων σας και σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκα θέλω να σας ενημερώσω ότι έχουν προγραμματιστεί από την επόμενη εβδομάδα οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ “των δοτών” με θέμα τις Μεταθέσεις Γενικής και Ειδικής Αγωγής των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Θα εξεταστούν σε πρώτη φάση οι αμφισβητούμενες αιτήσεις αν πληρούν τις προϋποθέσεις για μετάθεση και θα ακολουθήσει η εξέταση των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης.
Ακολούθως θα πρέπει να γίνει η καταγραφή των κενών αφού συνυπολογιστούν και αυτά που θα δημιουργηθούν από τις φετινές παραιτήσεις των συναδέλφων.
Εκτιμώ ότι η πραγματοποίηση των μεταθέσεων Ειδικής και Γενικής Αγωγής 2022 θα γίνει στα μέσα του Μάρτη.
Με την ελπίδα ότι με τον αγώνα όλων μας για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών θα βγούμε το γρηγορότερο από τη σκοτεινή αυτή περίοδο, εύχομαι σε όλες και όλους σας καλή μετάθεση!!!
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo