Ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα αναπληρωτών Β Φάσης!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα αναπληρωτών Β Φάσης

Ακολουθεί το ενημερωτικό των αιρετών ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου – Βαγγέλη Παπουτσάκη & Γρηγόρη Γιαμαλάκη

■Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

■Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS τη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

■ Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από την Τρίτη 10 έως και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023.

■Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.

■Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικοί Μουσικής: Επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων μουσικής στους επικείμενους διορισμούς

◾ Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

 

Οι εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου (ΑΜΩ) που επαναπροσλαμβάνονται ως πλήρους ωραρίου (ΑΠΩ) θα πρέπει να ακολουθήσουν εκ νέου τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο και σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Εμμανουήλ Καρπετάκης

Ονομάζομαι Καρπετάκης Εμμανουήλ γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Δουλεύω σαν δάσκαλος στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. Εκτός από το βασικό πτυχίο Έχω και δύο μεταπτυχιακά ένα την ειδική αγωγή και ένα στην σύγχρονη ευρωπαϊκή και Νεοελληνική ιστορία

Κύλιση προς τα επάνω