pexels miguel a padrinan 2882571 scaled

Ενημέρωση αναπληρωτών για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν – Ανάληψη υπηρεσίας – εκπτώσεις – υπουργικές αποφάσεις!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενημέρωση αναπληρωτών για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν – Ανάληψη υπηρεσίας – εκπτώσεις – υπουργικές αποφάσεις!

Σήμερα στις 10:00 π.μ ολοκληρώνεται η διαδικασία δηλώσεων σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με μήνυμα sms για την σχολική/σχολικές μονάδες που τοποθετήθηκαν.

Την Πέμπτη 7-9-2023 και την Παρασκευή 8-9-2023 οι αναπληρωτές κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης τους, εάν είναι σε 2 σχολεία και επάνω σε αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες.

Οι διευθυντές θα παραλάβουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την πρόσληψη του αναπληρωτή . Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα πρέπει να καταχωρίσουν την ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών στο my school μέχρι τις 14:00 και έπειτα οι αναπληρωτές να εισέλθουν με τους κωδικούς τους TAXISNET στο anaplirotes.gov.gr ώστε να συνάψουν την ψηφιακή τους σύμβαση. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 14:00, αλλιώς θα χαθεί η μισθοδοσία την ημέρα αυτή.

Τι πρέπει να ξέρω για την Ανάληψη υπηρεσίας;

Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 🕝14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.

Δημοφιλή!!  Δείτε την πιθανή κατανομή ανά κλάδο και ειδικότητα στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 🕒14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σύναψη ψηφιακής σύμβασης Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενος, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση.

Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

Παραλαβή σύμβασης

Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε παράταση στην Ανάληψη Υπηρεσίας προς και από τις πληγείσες περιοχές. Αναμένουμεεπίσημηενημέρωσηαπό το ΥΠΑΙΘΑ

 

Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά 50% για αναπληρωτές Α/βαθμιας και Β/βαθμιας

 

Έχουν προστεθεί Όλες οι πράξεις (15) πρόσληψης Α Φάσης 2023-2024 όπως δημοσιεύτηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για την εύκολη εύρεση.
Υπάρχουν 3 είδη χρηματοδότησης: ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, τακτικός
Ψ8ΗΖ46ΝΚΠΔ-2Ξ7
6Λ3446ΝΚΠΔ-ΨΝΖ
924046ΝΚΠΔ-Ι5Ω
6ΞΦ646ΝΚΠΔ-0ΤΣ
930Β46ΝΚΠΔ-Α6Υ
9ΥΘΑ46ΝΚΠΔ-86Β
Ψ6Ρ746ΝΚΠΔ-Υ5Ρ
Ψ76Δ46ΝΚΠΔ-ΕΘ4
ΡΞΓΩ46ΝΚΠΔ-ΧΚ3
67Ξ746ΝΚΠΔ-Ψ5Θ
ΡΣΞΖ46ΝΚΠΔ-Ε2Κ
6ΨΩΖ46ΝΚΠΔ-ΠΜΦ
ΩΧΨ746ΝΚΠΔ-Ο9Η
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Εμμανουήλ Καρπετάκης

Ονομάζομαι Καρπετάκης Εμμανουήλ γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Δουλεύω σαν δάσκαλος στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. Εκτός από το βασικό πτυχίο Έχω και δύο μεταπτυχιακά ένα την ειδική αγωγή και ένα στην σύγχρονη ευρωπαϊκή και Νεοελληνική ιστορία

Κύλιση προς τα επάνω