Τεράστιες οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς Φ. Αγωγής για το επόμενο σχολικό έτος (2023-2024)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με μια πρώτη προσέγγιση, το Συντονιστικό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κάνει λόγο για την αύξηση των αναγκών σε εκπαιδευτικούς Φ. Αγωγής για το επόμενο σχολικό έτος.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα, ο συσχετισμός αποχωρήσεων και μόνιμων προσλήψεων των τελευταίων ετών, σε συνδυασμό με τις πραγματικές ανάγκες, δημιούργησε φέτος ρεκόρ προσλήψεων αναπληρωτών στον κλάδο !!! ( 1.663 ).

vasilis

Συνυπολογίζοντας την πρόθεση συνταξιοδότησης επιπλέον 280 εκπαιδευτικών κατά το τρέχον σχολικό έτος, αλλά και την πρόταση των Δνσεων Π.Ε. για τη σύσταση 477 νέων πρόσθετων οργανικών θέσεων, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας το μέγεθος των συσσωρευμένων αναγκών στελέχωσης για την επόμενη χρονιά.

Δημοφιλή!!  Καταργούν παντού σχολικά τμήματα - Εκατοντάδες μόνο στην Αττική - Χάνονται ισάριθμες θέσεις εκπαιδευτικών

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε μόνιμους διορισμούς και να σταματήσει τον εμπαιγμό των χιλιάδων εκπαιδευτικών με τον απαράδεκτο θεσμό των αναπληρωτών.

Ενημέρωση για επικείμενους διορισμούς το 2023’

 

Συντονιστικό Καθηγητών Φ.Αγωγής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας ΠΕ11 & ΠΕ11.01

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω