ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκδόθηκαν οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 & 2ΓΕ/2023 – Υποβολή των αιτήσεων στις 7 Μαρτίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκδόθηκαν σήμερα οι προκηρύξεις 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ για την ένταξη και κατάταξη των εκπαιδευτικών στους πίνακες πρόσληψης ή/και διορισμού.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 31 Μαρτίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα και τα κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, για τον διορισμό τους ως μονίμων ή/και την πρόσληψή τους ως προσωρινών αναπληρωτών ή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, εντός ορισμένης προθεσμίας, κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται αμέσως μετά την έκδοση της παρούσας προκήρυξης

Η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης θα διενεργηθεί εξ ολοκλήρου με ηλεκτρονικό τρόπο, με απευθείας μεταφόρτωση των κατά περίπτωση δικαιολογητικών από τους υποψηφίους σε ειδικά προς τούτο διαμορφωμένη υποενότητα στον ηλεκτρονικό φάκελό τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ. κατόπιν έκδοσης της ανωτέρω πρόσκλησης.

Δημοφιλή!!  Αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ΑΣΕΠ 2008 διαμαρτύρονται για την παραβίαση της αξιοκρατίας και ζητούν δικαίωση

Δεν απαιτείται, εκ νέου, η υποβολή δικαιολογητικών για στοιχεία που είναι ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα στον ηλεκτρονικό φάκελο των υποψηφίων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.Π.ΑΙ.Θ., εκτός και αν υφίσταται ανάγκη επικαιροποίησης αυτών, σύμφωνα με την παρούσα.

 

Δείτε εδώ την προκήρυξη 1ΓΕ/2023

Δείτε εδώ την προκήρυξη 2ΓΕ/2023

 

Εντός του καλοκαιριού ευελπιστεί το υπουργείο ότι θα υπάρχουν προσωρινοί πίνακες από τους οποίους θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών τη νέα σχολική χρονιά.

Οι μόνιμοι διορισμοί το καλοκαίρι θα γίνουν από τον υφιστάμενο πίνακα που έχει ισχύ μέχρι 31/8/2023.

 

Πίνακες εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: SOS από γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ για τη βεβαίωση αναπηρίας ΚΕΠΑ

Προβληματισμοί για το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας – Φοιτητές αντιμέτωποι με δύο επιπλέον εξάμηνα

Δημοφιλή!!  10% μόλις των περσινών αναπληρωτών διορίζονται και από πίσω έρχεται απειλητικά το ανοικτό σχολείο

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2022

Προκηρύξεις Γενικής Αγωγής 1ΓΕ και 2ΓΕ (2023) – Αύριο παίρνουν το ΦΕΚ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω