Screenshot 2023 01 09 at 23.26.43

Επισκέψεις Σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για όσα σχολεία θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην πλατφόρμα και να επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων τους μήνες Μάιο έως Ιούνιο 2023 σας γνωστοποιούμε ότι στο email των σχολείων ήρθε σήμερα το παρακάτω μήνυμα:

 

Αξιότιμε κ. Διευθυντά/Αξιότιμη κ. Διευθύντρια,

Χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική χρονιά!

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι όσα σχολεία επιθυμούν να επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων, τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2023, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση, την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023, από τις  09:00, το πρωί, έως και τις 16:00, το μεσημέρι, της ίδιας ημέρας.

Για τον τρόπο υποβολής της αίτησης θα ενημερωθείτε λεπτομερώς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου σας, την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023.

Δημοφιλή!!  «Πικρός» Καφές: Νέες Αυξήσεις Τιμών Λόγω Επιστροφής του ΦΠΑ στο 24%

Η Ομάδα

του εκπαιδευτικού προγράμματος

Επισκέψεις Σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω