ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αρχείο δήλωσης περιοχών προτίμησης διορισμού για την ειδική και Γενική Αγωγή για ολους τους κλάδους

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας έχουμε φτιάξει αρχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη δήλωση περιοχών σας. Στο δεξιό μέρος του αρχείου φαίνονται όλες οι περιοχές και τα κενά ανά περιοχή ενώ στο αριστερό μέρος μπορείτε να τα βάζετε σε σειρά σαν να τα δηλώνατε στον opsyd.

 

Κάθε φορά που βάζετε μια επιλογή στη λίστα τότε θα βλέπετε ότι το άθροισμα των δηλωθέντων κενών θα αλλάζει.

 

Αυτό που προτείνουμε ως ομάδα είναι να βάλετε τόσες επιλογές ώστε τα συνολικά δηλωθέντα κενά να ξεπεράσουν την εκκαθαρισμένη θέση σας στους πίνακές μας. Για παράδειγμα ένας συνάδελφος με θέση 1050 στον εκκαθαρισμένο πίνακα καλό θα είναι να βάλει τόσες περιοχές ώστε τα συνολικά δηλωθέντα κενά να φτάσουν τουλάχιστον στο 1050. Επειδή όμως οι εκκαθαρισμένοι πίνακες δεν είναι του υπουργείου και άρα ίσως υπάρχουν αποκλίσεις, καλό θα ήταν να ξεπεράσετε λίγο παραπάνω το νούμερο της εκκαθαρισμένης σας θέσης.

 

Οδηγία νο1: Κάθε φορά που θα επιλέγετε μια περιοχή, αυτή θα διαγράφετε μετά από τη λίστα και έτσι δεν θα μπορείτε να την ξαναεπιλέξετε. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον opsyd.

 

Δημοφιλή!!  Χαρτογράφηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αριθμητικά δεδομένα για το έτος 2023-2024

Οδηγία νο2: Αν για κάποιον λόγο κάνετε λάθος και θέλετε να διαγράψετε μια επιλογή, θα πρέπει να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση το κενό κελί της από κάτω γραμμής ώστε και η λανθασμένη γραμμή να μηδενίσει. Δυστυχώς δεν έχουμε προλάβει να βρούμε λύση γι’ αυτό το «πρόβλημα». Παρόλα αυτά το αρχείο δουλεύει τέλεια.

 

Υ.Γ1: Στα αρχεία μας είναι περασμένες όλες οι περιοχές ακόμη και αν δεν έχουν κενά προς δήλωση. Αυτό το κάναμε έτσι προκειμένου να είμαστε πιο ταχείς σε περίπτωση που το υπουργείο αποφασίσει να αλλάξει κάποιο δεδομένο.

 

Υ.Γ2: Τα αρχεία είναι χωρισμένα σε φακέλους, ανά βαθμίδες, ανάλογα με τον κλάδο του καθενός. Για τους κοινούς κλάδους υπάρχει ξεχωριστός φάκελος όπου εκεί έχουμε ενώσει τις περιοχές. Έτσι κάποιος που θέλει να δηλώσει και τις 2 βαθμίδες του να μπορεί να το κάνει.

 

Δημοφιλή!!  ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Σ.Δ.Ε.

Υ.Γ3: Ανοίγοντας το αρχείο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάτε στο μενού Αρχείο και να επιλέξετε λήψη και εκεί την επιλογή του excel ώστε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το δουλέψετε.

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω