science gf78b328ec 1920

Υποβολή αιτήσεων για ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας! Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 17/10 εως Δευτέρα 23/10

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υποβολή αιτήσεων για ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας! Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 17/10 εως Δευτέρα 23/10

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για εκδήλωση ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. για θέσεις εποπτών – εκπαιδευτικών σε ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας – περιόδου 2023-2024  ΟΛΜΕ / Για ατομική αξιολόγηση – Ερωταπαντήσεις για απεργία αποχή!

Η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων εποπτών – εκπαιδευτικών είναι η ακόλουθη:

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής ως επόπτες – εκπαιδευτικοί στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας περιόδου 2023-2024, Τρίτη 17/10/2023, ώρα 15:00 μ.μ. έως και τη Δευτέρα 23/10/2023 και ώρα 10:00 π.μ.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής
Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας (https://e-mathiteia.minedu.gov.gr).

Στην αίτηση τους οι υποψήφιοι δηλώνουν με σειρά προτεραιότητας έως και δύο ΕΠΑ.Λ. – ειδικότητες του επισυναπτόμενου Πίνακα 1.

Συνοδευτικά έγγραφα – Δικαιολογητικά
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:

1. Βεβαίωσεις Προϋπηρεσίας επόπτη – εκπαιδευτικού του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας, σύμφωνα με το πρότυπο που είναι αναρτημένο στο πληροφοριακό σύστημα Μαθητείας στην ενότητα έντυπα, θεωρημένες από τον Δ/ντη του Ε.Κ./ΕΠΑ.Λ., για τις Φάσεις Μαθητείας Γ, Δ, ΣΤ και Ζ. Στις βεβαιώσεις πρέπει να αναγράφονται οι ώρες διδασκαλίας του εργαστηριακού μαθήματος ειδικότητας που πραγματοποίησε ο υποψήφιος ανά φάση. Παιδαγωγική & Διδακτική Επάρκεια (ΠΔΕ) / Οι 5 αποδεκτοί τρόποι απόκτησής!!

Δημοφιλή!!  Άρχισαν τα όργανα / Έγγραφο Κατσαρού για Συγχωνεύσεις: Προϋποθέσεις Λειτουργίας Τμημάτων Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων

2. Βεβαίωση διδασκαλίας ως επιμορφωτής ή βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας της πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδικό ΟΠΣ(MIS) 5008057 που υλοποιείται από το Ι.Ε.Π. ή αντίστοιχης επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας διάρκειας τουλάχιστον τριάντα πέντε (35) ωρών.

3. Πρόσφατο Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών, στο οποίο αναγράφεται ο συνολικός χρόνος διδακτικής υπηρεσίας του υποψηφίου σε Ε.Κ./ΕΠΑ.Λ. ως 30-06-2023*

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται μαζί με την αίτηση συμμετοχής μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας.
* Το Πιστοποιητικό υπηρεσιακών Μεταβολών δύναται να κατατεθεί σε μεταγενέστερο χρόνο με δεδομένο ότι απαιτείται μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψηφίων εκπαιδευτικών. Η μοριοδότηση των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Δυσπρόσιτα (κατηγορίες Ι, ΙΑ, ΙΒ και ΙΓ) καταστήματα κράτησης κ.α

Υποβολή Ενστάσεων
Υποψήφιος δύναται να υποβάλει ένσταση επί της μοριοδότησής του από την έκδοση των Προσωρινών πινάκων κατάταξης και μέχρι τη Τρίτη 31/10/2023, ώρα 13:00μ.μ., αποκλειστικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας. Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης, ο προσωρινός Πίνακας των αποτελεσμάτων καθίσταται οριστικός. ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ!!

Δημοφιλή!!  Αίτημα για Δίκαιη Κατανομή Διορισμών Φιλολόγων: Σύλλογος Αναπληρωτών Φιλολόγων (ΣΑΦ)

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Υποψηφίων
Ο οριστικός Πίνακας κατάταξης των υποψηφίων, ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης τυχόν ενστάσεων και μέχρι την Παρασκευή 03/11/2023.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω