pexels george becker 374918 scaled

Αλαλούμ με την ανάθεση του μαθήματος της Χημείας / θα προσλαμβάνεται αναπληρωτής και δεν θα μπορεί να διδάξει το μάθημα!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

Αλαλούμ με την ανάθεση του μαθήματος της Χημείας / θα προσλαμβάνεται αναπληρωτής και δεν θα μπορεί να διδάξει το μάθημα!!
Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ με τις αλλαγές στις αναθέσεις μαθημάτων. με την Α’ ανάθεση της Χημείας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο στους ΠΕ85 περιπλέκει.
ΠΕ85 δεν είναι μόνο οι Χημικοί Μηχανικοί αλλά όσοι κατέχουν Πτυχίο Χημικών Μηχανικών ή Μεταλλειολόγων Μηχανικών ή Μη- χανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών ή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Α.Ε.Ι.,ή Μεταλλειολόγων – Τεχνολόγων Ορυχείων ΤΕΙ ή Γεωτεχνο- λογίας και Περιβάλλοντος ή Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περι- βάλλοντος Τ.Ε. ΤΕΙ ή Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου (πρώην τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Καβάλας) ή Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρε- λαίου και Φυσικού Αερίου Τ.Ε. ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής
Άρα αν δώσει λειτουργικό κενό σε ΠΕ85 για να κάνει χημεία και δεν είναι Χημικός Μηχανικός το άτομο που θα προσλάβουν δεν θα μπορεί να πάρει το μάθημα ούτε ως α’ ανάθεση αλλά ούτε ως β’ ανάθεση!
Η αλλαγή [ΦΕΚ 4768/Β/27.07.2023] σε σχέση με το προηγούμενο ΦΕΚ [ΦΕΚ 2737/2020] είναι ότι αναφέρει “με πτυχίο Χημικών Μηχανικών” και όχι πια “με προτεραιότητα πρώην ΠΕ12.08”
Συμπέρασμα; Σύμφωνα με το πρόσφατο ΦΕΚ, ένας μεταλλειολόγος μηχανικός ΠΕ85 δεν θα μπορεί να διδάξει Χημεία ούτε ως Α’ αλλά ούτε ως Β’ ανάθεση!
366180902 10161422059671042 6810235134682476487 n
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω