Εισαγωγική Επιμόρφωση – Microsoft Teams: Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για όσους συναδέλφους νεοδιόριστους παρακολουθούν το πρόγραμμα της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης του ΙΕΠ και δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα Microsoft Teams για τις σύγχρονες συνεδρίες πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα:

  1. Ανοίγουμε το Microsoft Teams
  2. Κάνουμε είσοδο με το username του ΙΕΠ: χχχχχχ@iep.edu.gr
  3. Πατάμε το κουμπί “Ξέχασα τον κωδικό μου”
  4. Βάζουμε ένα pin που έρχεται στο email που έχουμε δηλωμένο στο ΙΕΠ
  5. Φτιάχνουμε εμείς τον κωδικό μας στο Microsoft Teams
  6. Όταν έρθει η ώρα για τη σύγχρονη συνεδρία, πατάμε στον σύνδεσμο του meeting που μας έχει έρθει στο email μας και επιλέγουμε να συνδεθούμε με το πρόγραμμα Microsoft Teams (σε αντίθεση με τη σύνδεση μέσω browser) για να μην έχουμε τυχόν θεματάκια ότι βάρυνε ο browser κλπ.
Υ.Γ1: Το username του ΙΕΠ φαίνεται στο μενού Portfolio (όταν μπαίνουμε με τους κωδικούς ΙΕΠ)
Υ.Γ2: Για το ασύγχρονο κομμάτι της διδασκαλίας θα πρέπει να συνδεόμαστε στην πλατφόρμα του ΙΕΠ με τους κωδικούς Taxisnet αλλιώς δεν θα μας εμφανίσει το υλικό μελέτης.
Όπως αναφέρει ο συνάδελφος Λ. Σιδεράς σε δημοσίευση του για τις ημερομηνίες της επιμόρφωσης Δεν έχω καταλάβει ακόμα με ποια λογική έστειλαν προγράμματα που περιλαμβάνουν και ημερομηνίες εντός των διακοπών του Πάσχα.
Από πότε είμαστε διαθέσιμοι οι εκπαιδευτικοί για επιμόρφωση τις ημέρες, από Μ. Δευτέρα έως Μ. Παρασκευή;
Το ΙΕΠ από που πήρε τέτοια “εντολή” να στείλει προγράμματα με ημερομηνίες (εξ αποστάσεως επιμόρφωση) μέσα στις διακοπές του Πάσχα;
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω