marcel eberle 6bmOMqgfZwU unsplash scaled E-WALL

Αρχείο δήλωσης περιοχών προτίμησης διορισμού για την ειδική και Γενική Αγωγή για ολους τους κλάδους

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας έχουμε φτιάξει αρχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη δήλωση περιοχών σας. Στο δεξιό μέρος του αρχείου φαίνονται όλες οι περιοχές και τα κενά ανά περιοχή ενώ στο αριστερό μέρος μπορείτε να τα βάζετε σε σειρά σαν να τα δηλώνατε στον opsyd.

 

Κάθε φορά που βάζετε μια επιλογή στη λίστα τότε θα βλέπετε ότι το άθροισμα των δηλωθέντων κενών θα αλλάζει.

 

Αυτό που προτείνουμε ως ομάδα είναι να βάλετε τόσες επιλογές ώστε τα συνολικά δηλωθέντα κενά να ξεπεράσουν την εκκαθαρισμένη θέση σας στους πίνακές μας. Για παράδειγμα ένας συνάδελφος με θέση 1050 στον εκκαθαρισμένο πίνακα καλό θα είναι να βάλει τόσες περιοχές ώστε τα συνολικά δηλωθέντα κενά να φτάσουν τουλάχιστον στο 1050. Επειδή όμως οι εκκαθαρισμένοι πίνακες δεν είναι του υπουργείου και άρα ίσως υπάρχουν αποκλίσεις, καλό θα ήταν να ξεπεράσετε λίγο παραπάνω το νούμερο της εκκαθαρισμένης σας θέσης.

 

Δημοφιλή!!  Απόλυτη ανάγκη να ιδρυθούν οργανικές στα νηπιαγωγεία σε πανελλαδικό επίπεδο

Οδηγία νο1: Κάθε φορά που θα επιλέγετε μια περιοχή, αυτή θα διαγράφετε μετά από τη λίστα και έτσι δεν θα μπορείτε να την ξαναεπιλέξετε. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον opsyd.

 

Οδηγία νο2: Αν για κάποιον λόγο κάνετε λάθος και θέλετε να διαγράψετε μια επιλογή, θα πρέπει να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση το κενό κελί της από κάτω γραμμής ώστε και η λανθασμένη γραμμή να μηδενίσει. Δυστυχώς δεν έχουμε προλάβει να βρούμε λύση γι’ αυτό το «πρόβλημα». Παρόλα αυτά το αρχείο δουλεύει τέλεια.

 

Υ.Γ1: Στα αρχεία μας είναι περασμένες όλες οι περιοχές ακόμη και αν δεν έχουν κενά προς δήλωση. Αυτό το κάναμε έτσι προκειμένου να είμαστε πιο ταχείς σε περίπτωση που το υπουργείο αποφασίσει να αλλάξει κάποιο δεδομένο.

 

Δημοφιλή!!  Αιτήσεις Παραίτησης και Αυτοδίκαιες Αποχωρήσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2024 (πριν από τις ανακλήσεις)

Υ.Γ2: Τα αρχεία είναι χωρισμένα σε φακέλους, ανά βαθμίδες, ανάλογα με τον κλάδο του καθενός. Για τους κοινούς κλάδους υπάρχει ξεχωριστός φάκελος όπου εκεί έχουμε ενώσει τις περιοχές. Έτσι κάποιος που θέλει να δηλώσει και τις 2 βαθμίδες του να μπορεί να το κάνει.

 

Υ.Γ3: Ανοίγοντας το αρχείο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάτε στο μενού Αρχείο και να επιλέξετε λήψη και εκεί την επιλογή του excel ώστε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το δουλέψετε.

 

 

https://bit.ly/3ccSErL

 

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω