ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Γραπτός ΑΣΕΠ; Μήπως να ξαναδώσουμε πανελλήνιες; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γραπτός ΑΣΕΠ; Μήπως να ξαναδώσουμε πανελλήνιες; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

“Μήπως πρέπει να ξαναδώσουμε και Πανελλαδικές εξετάσεις;”, λένε σκωπτικά απο το συντονιστικό αναπληρωτών αδιόριστων εκπαιδευτικών, υπογραμμίζοντας ότι η επαναφορά του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα αποτελέσει “αιτία πολέμου”, ενώ επισημαίνουν ότι η “προσπάθεια διεξαγωγής γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ με αποκλεισμό των απορριπτέων από κάθε πίνακα προσθέτει νέα φίλτρα απολύσεων”. Γραπτός ΑΣΕΠ: Πώς είναι δυνατό ένας τετράωρος διαγωνισμός να θεωρείται πιο αξιόπιστος από 6, 8 και 10 χρόνια σπουδών;

“Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε συζήτηση που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Απαξιώνουν τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας, τις θυσίες των εκπαιδευτικών και μας απειλούν με τη Δαμόκλειο σπάθη μιας “αξιολόγησης”, ενός γραπτού τεστ στο οποίο θα καλούμαστε να αποδείξουμε για πολλοστή φορά ότι είμαστε εκπαιδευτικοί.

Δημοφιλή!!  Έκδοση Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και Δ.Ε.

Περί πινάκων / Τι πρέπει να γνωρίζουμε για Προσωρινούς – Οριστικούς & Εκκαθαρισμένους Πίνακες

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω