a6cca15e 3108 442a 8ef2 d85b0b952b7f 1 E-wall

Κατάθεση Κοινής αίτησης μονιμοποίησης των νεοδιόριστων 2022

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εκπαιδευτικών Αν. Αττικής “Κ.Σωτηρίου” ενημερώνει ότι με την ευκαιρία της κοινής κινητοποίησης και των τεσσάρων συλλόγων της περιοχής στα γραφεία της διεύθυνσης κατέθεσε κοινή αίτηση για έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων του 2022 ανεξαρτήτως φυσικά της διαδικασίας αξιολόγησης. Να υπενθυμίσουμε ότι για τους νεοδιόριστους 2020-2021 η διαδικασία έχει προχωρήσει με την κατάθεση δικαστικών προσφυγών κεντρικά από τη ΔΟΕ ήδη στα διοικητικά εφετεία Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής και Τρίπολης.  Δείτε την ανακοίνωση:

logo k sotiriou 1 E-wall

Πέμπτη 30/1 στις 2μμ στη Δ/νση – Κατάθεση κοινής αίτησης μονιμοποίησης των νεοδιόριστων του 2022

Σε συνέχεια όλων των αποφάσεων του ΔΣ και της τελευταίας ΓΣ του συλλόγου ο σύλλογος θα διεκδικήσει τη μονιμοποίηση χωρίς αξιολόγηση όλων των νεοδιόριστων μέχρι το τέλος αξιοποιώντας όλα τα μέσα συνδικαλιστικά και δικαστικά. Όπως γράφαμε στην τελευταία απόφαση του ΔΣ : “Αίτηση μονιμοποίησης και ακολούθως προσφυγή  του συλλόγου μας και για τους/τις νεοδιόριστες/τους του 2022. Αντίστοιχα για τους συναδέλφους νεοδιόριστους του 2022 οι οποίοι επίσης έχουν συμπληρώσει τα δύο έτη από το διορισμό τους και πρέπει να μονιμοποιηθούν, εκκινούμε την κοινή αίτηση  προς τη Δ/νση ΠΕ Αν Αττικής προκειμένου να ακολουθήσει η προσφυγή από το σύλλογο αφού μέχρι τώρα η ΔΟΕ δεν έχει απαντήσει.”

Δημοφιλή!!  Προσλήψεις 26 εκπαιδευτικών Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης, στην Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδ. έτος 2025-2026, βάσει Ειδικής Προκήρυξης κάλυψης λειτουργικών κενών [άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (Α΄ 102), όπως ισχύει]

Μετά από  πρόσφατη απόφαση της πλειοψηφίας της ,  η ΔΟΕ δεν  θα προχωρήσει άμεσα την αίτηση για μονιμοποίηση και την προσφυγή και για τους συναδέλφους του 202, παρά το γεγονός ότι ζήτησε τα στοιχεία των νεοδιόριστων του 2022 και παρά το ότι στην απόφαση του Αυγούστου αναφέρει ρητά ότι θα προχωρήσει τις προσφυγές, Από τις 15 Νοέμβρη, δεν απέστειλε την αίτηση προκειμένου να την καταθέσουν οι συνάδελφοι/ισσες από κοινού.

Ο σύλλογος προχωράει σε κοινή αίτηση μονιμοποίησης χωρίς αξιολόγηση, με όλες και όλους τους νεδιόριστους/ες που συνεχίζουν αποφασιστικά τη μάχη για ακώλυτη μονιμοποίηση ενάντια στην αξιολόγηση. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τους τις συνδέλφους/ισσες που έστειλαν στοιχεία στη ΔΟΕ και διαμορφώσαμε την κοινή αίτηση. Ο σύλλογος καλεί όλες και όλους τους νεοδιόριστους του 2022 να έρθουν άμεσα σε επαφή με το σύλλογο προκειμένου να τους συμπεριλάβει στην κοινή αίτηση που θα καταθέσει στη Δ/νση ΠΕ Αν Αττικής.

Η αίτηση κατατίθεται συλλογικά με τους νεοδιόριστους την Πέμπτη 30/1 στις 2μμ στη Δ/νση. Η αξιολόγηση δε θα περάσει – οι συνάδελφοι θα μονιμοποιηθούν ακώλυτα χωρίς αξιολόγηση. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τη Νίκη. Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται δυναμικά. Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματα μας και το δικαίωμα μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ.

Δημοφιλή!!  Συνεχίζεται η παράνομη πρακτική του ΥΠΑΙΘΑ σχετικά με τις άδειες άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου / ΟΛΜΕ

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

trending:


Κύλιση στην κορυφή