Ν. Κεραμέως – Βουλή – Εθνικό Σχέδιο Δράσης: Δεκτό το νομοσχέδιο για την παιδική κακοποίηση

Ν. Κεραμέως στη Βουλή για το Σχέδιο Δράσης κατά της Σεξουαλικής Κακοποίησης: «Υφαίνουμε ένα δίχτυ προστασίας κάθε παιδιού»

 

YouTube video

 

 

Τοποθέτηση της Λ. Κανέλλη στο νομοσχέδιο για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

 

YouTube video

 

Τις επιφυλάξεις του ΚΚΕ σχετικά με διατάξεις του νομοσχεδίου «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας» εξέφρασε η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη, στην κατ’ άρθρο συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ασάφεια όρων που υπάρχει στο σχέδιο νόμου, στην έλλειψη δομών υποδοχής των θυμάτων και στην αντιμετώπιση των μεταναστών που υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

trending:


Δημοφιλή!!  Διοργάνωση 27ου Πανελληνίου – Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης : «Ακριτίδεια 2026»
Κύλιση στην κορυφή