office 2761159 1920 E-wall

Στις 5 Αυγούστου το ΚΥΣΠΕ εξετάζει τις Μεταθέσεις

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ν. Φασφαλη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Μεταθέσεις 2025 Β’ Φάση.

Μετά τη νομοθέτηση των νέων οργανικών θέσεων και πριν από την πραγματοποίηση των μόνιμων Διορισμών, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025, στα θέματα της οποίας θα συμπεριληφθεί και αυτό της πραγματοποίησης Β’ φάσης μεταθέσεων για το 2025.
Με δεδομένο ότι οι μεταθέσεις αποτελούν μια από τις σημαντικότερες υπηρεσιακές μεταβολές για τους Εκπαιδευτικούς, επιβάλλεται η πραγματοποίησή τους να θεμελιώνεται πάνω στις αρχές της δικαιοσύνης και της Ισονομίας.
Για αποφευχθούν αδικίες και να διασφαλιστεί η Ισονομία το ΔΣ της ΔΟΕ, μετά από ενημέρωση των Αιρετών του ΚΥΣΠΕ, με επιστολή του προς την Υπουργό Παιδείας στις 10/7/2025 ζήτησε για την πραγματοποίηση της Β’ φάσης των μεταθέσεων αυτών, να ακολουθηθούν εκείνα τα βήματα που θα αποτρέψουν τις αδικίες που παρατηρήθηκαν στην περσινή ανάλογη διαδικασία των Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων, στην οποία είχε προχωρήσει το Υπουργείο χωρίς αυτό να περιέλθει σε γνώση των ενδιαφερομένων Εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα να μετατεθούν ακόμη και κάποιοι που δεν επιθυμούσαν!
Κυρία Υπουργέ,
Αν οι διαδικασίες που ο Κλάδος θέτει δεν προηγηθούν, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μετατεθούν Εκπαιδευτικοί, ενδεχομένως και κάποιοι χωρίς να το επιθυμούν αφού η αίτησή τους απορρίφθηκε στην Α’ φάση, με λιγότερα μετρήσιμα μόρια απ’ αυτούς που μετατέθηκαν στην Α’ φάση σε ΠΥΣΠΕ που τώρα παρουσιάζονται τα νέα κενά.

Δημοφιλή!!  Παρέμβαση του προέδρου της ΔΟΕ στο mega news για συνταγματική αναθεώρηση, αξιολόγηση, μισθούς και ναυάγιο στην Χίο.

Ως Αιρετός του Κλάδου, καλώ την Υπουργό Παιδείας να λάβει σοβαρά υπόψη της τη θέση του Κλάδου στο θέμα αυτό και να προχωρήσει άμεσα στο άνοιγμα του Opsyd ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που στην Α’ φάση των μεταθέσεων δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση μετάθεσης στην πρώτη προτίμηση τους, να υποβάλουν, εάν το επιθυμούν, επικαιροποίηση της αίτησής τους ώστε το σύστημα να τρέξει για όλους και όχι μόνο για όσους απορρίφθηκαν.

Πάντα κοντά σας
Φασφαλής Νίκος

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό: Τι ισχύει; Μύθοι, ανακρίβειες και υπερβολές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

trending:


Κύλιση στην κορυφή