ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός κάνει πίσω προεκλογικά στο ΠΔ για τους καλλιτέχνες!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει πίσω το ΠΔ για τους καλλιτέχνες, προδίδοντας τον προεκλογικό πανικό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την δήλωση του πρωθυπουργού για την τροποποίηση της ρύθμισης των θεμάτων του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 που αφορά στα δικαιώματα των αποφοίτων των σχολών παραστατικών τεχνών.

Στην δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Εδώ και ένα μήνα ο κ. Μητσοτάκης με τις ιδεοληψίες και την ανικανότητά του έχει κάνει άνω κάτω τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Με ένα Προεδρικό Διάταγμα – ντροπή υποβάθμισε τα πτυχία των καλλιτεχνών όλων των κλάδων, έφερε σε δύσκολη θέση την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προκάλεσε με τη στάση του κινητοποιήσεις. Ύστερα ακολούθησε η δυναμική προειδοποίηση των καθηγητών της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, πως είναι έτοιμοι να παραιτηθούν αν η κυβέρνηση επέμενε στη στάση της.

Δημοφιλή!!  Επέκταση του Επιδόματος Μητρότητας και σε Νέες Κατηγορίες Εργαζόμενων Μητέρων: Ξέχασαν πάλι τις αναπληρώτριες μητέρες

Ο κ. Μητσοτάκης αφού πρώτα εξευτέλισε και τους ίδιους του τους υπουργούς, οι οποίοι εμφανίζονταν κατ’ εντολή του ανένδοτοι στην ανοησία που υπέγραψαν, σήμερα έρχεται να τα πάρει όλα πίσω εν όψει των εκλογών. Είναι γνωστή η άποψη του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους ανθρώπους της Τέχνης. Επί τριάμισι χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο από το να τους υποβιβάζει και να τους λοιδορεί».

 

milamou: πλατφόρμα ψυχολογικής στήριξης με εθελοντές ψυχολόγους & συμβούλους ψυχικής υγείας

Πρόωρες συντάξεις: Όλες οι κατηγορίες – Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη το 2023 πριν τα 62

ΕΛΣΤΑΤ Απογραφή: Σε 9.716.889 ανέρχεται ο πληθυσμός της χώρας

Δικαστική απόφαση: Αν κάνεις προσβλητικές αναρτήσεις (βρίζεις) μέσω κοινωνικών δικτύων έρχονται ποινές!!

Τα κάνουμε όλοι μας: Συνηθισµένα λάθη σε αρχαΐζουσες και λόγιες εκφράσεις

Δημοφιλή!!  Κρίση Στέγασης Εκπαιδευτικών στα Χανιά: Απαγορευτικό Κόστος Διαβίωσης

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω