a2fe446d 5883 4ba7 b429 dfa173081f80

Βγήκε η β φάση εκπαιδευτών για τα ΣΔΕ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βγήκε η β φάση εκπαιδευτών στα ΣΔΕ!

α) Έγκριση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου εκπαιδευτών ενηλίκων, στο πλαίσιο της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ)», ΟΠΣ 6003234, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών της σχολικής περιόδου 2023-2024.

β) Καθορισμός της ωριαίας αποζημίωσης ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού ΣΔΕ, της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ)» με κωδικό ΟΠΣ 6003234, του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027».

 

Εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών | Διδακτικό και εργασιακό ωράριο, Εφημερία αναπληρωτών, άδειες, υπερωρίες κ.α

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών/τριων Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

 

Αποφασίζει

α) Την έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με εκπαιδευτές ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών της σχολικής περιόδου 2023-2024, σύμφωνα με τους κάτωθι πίνακες.

Δημοφιλή!!  Επέκταση του Επιδόματος Μητρότητας και σε Νέες Κατηγορίες Εργαζόμενων Μητέρων: Ξέχασαν πάλι τις αναπληρώτριες μητέρες

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων των εκπαιδευτών ενηλίκων ορίζεται από τις 11-12-2023 έως και τις 30-06-2024, εκτός των εκπαιδευτών ενηλίκων που υποχρεούνται βάσει νόμου να προσκομίσουν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου.

Στην περίπτωση αυτή, η ημερομηνία έναρξης των αντίστοιχων συμβάσεων ταυτίζεται με την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Άδειας Άσκησης Ιδιωτικού έργου έως και τις 30-06-2024.

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Υλοποίηση εκπαιδευτικού έργου και Υποστήριξη Λειτουργίας των ΣΔΕ στις περιφέρειες ΛΑΠ»

 

ΨΛ2Θ46ΨΖΣΠ-ΡΛΡ

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω