γονεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Το Δ.Σ. ενημερώνει ότι, μετά από παρέμβασή του στη ΔΙΔΕ Πειραιά, η χορήγηση της άδειας ανατροφής άνευ αποδοχών που προβλέπεται στους νόμους 4808/2021 και 4830/2021 (άρθρο 56) θα χορηγείται πλέον χωρίς κανέναν περιορισμό (ως προς την έναρξη και τη λήξη της) με αίτηση του συναδέλφου/συναδέλφισσας, ένα μήνα πριν την έναρξη της άδειας, εκτός και αν συντρέχουν έκτακτοι λόγοι οι οποίοι καθιστούν αναγκαία την έναρξη της άδειας σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η άδεια χορηγείται, είτε συνεχόμενα είτε τμηματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι δυνατή η χορήγησή της για διάστημα μικρότερο του ενός (1) μηνός.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δικαιούνται άδεια για την ανατροφή τέκνου, χωρίς αποδοχές, μέχρι το παιδί να συμπληρώσει την ηλικία των 8 ετών. Οι πρώτοι 4 μήνες λογίζονται σαν δημόσια υπηρεσία, εκ των οποίων αμείβονται οι 2 πρώτοι μήνες.
Περισσότερες λεπτομέρειες βλέπε και εδώ: Αργίες, Γιορτές & Διακοπές από 01/09/23 έως 30/06/24!

Δημοφιλή!!  Επιτακτική Ανάγκη για Διορισμούς στον Κλάδο Φυσικής Αγωγής ΠΕ11: Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. - Αναμένουμε Δικαιοσύνη και Υλοποίηση των Εξαγγελιών

ΝΟΜΟΣ 4830/2021 (Κωδικοποιημένος) – ΦΕΚ Α 169/18.09.2021 (kodiko.gr)

Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας, δυναμώνουμε τον αγώνα για νέες κατακτήσεις!!!

2023_137_αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων ενημερωτικο

 

 

Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Μεταφορά και κατάργηση αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών / Προκαθορισμένη προκαταβολή στους διευθυντές των σχολείων

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω