στοχοσ

Οδηγός Αναπληρωτή / Γενικές οδηγίες – Πριν την πρόσληψη – Μετά την πρόσληψη – Προς την απόλυση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οδηγός νέου αναπληρωτή, ο οποίος θα είναι χρήσιμος όταν θα βγουν οι νέοι Πίνακες και έρθει η Πρόσκληση του ΥΠΑΙΘΑ τον επόμενο μήνα, για τις δηλώσεις περιοχών από τους υποψηφίους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, κοινοποιήθηκε από τον “Εξάντα”.

Οδηγός Αναπληρωτή / Γενικές οδηγίες – Πριν την πρόσληψη – Μετά την πρόσληψη – Προς την απόλυση

Ο οδηγός, χωρίζεται σε 4 μέρη: Α) Γενικές οδηγίες – Β) Πριν την πρόσληψη – Γ) Μετά την πρόσληψη – Δ) Προς την απόλυση, και ακολουθεί ο επίλογος.

Γραπτός ΑΣΕΠ: Πώς είναι δυνατό ένας τετράωρος διαγωνισμός να θεωρείται πιο αξιόπιστος από 6, 8 και 10 χρόνια σπουδών;

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο πιο δημιουργικό χώρο εργασίας, αυτόν της εκπαίδευσης.

Έχει διαπιστωθεί ότι ο νεοεισερχόμενος εκπαιδευτικός, συναντά ένα χαώδες σύστημα, γεμάτο με έννοιες, οι οποίες του είναι άγνωστες. Βασικός σκοπός αυτού του οδηγού που διαβάζεις, είναι να σε βοηθήσει να κάνεις τα πρώτα σου βήματα με ασφάλεια και να σε απεγκλωβίσει από το άγχος που πιθανόν έχεις. Βέβαια δεν θα λύσεις όλες τις απορίες σου μιας και αυτές μπορεί να είναι ατέλειωτες όμως μπορεί να αποτελέσει μια καλή βοήθεια στο ξεκίνημα σου. ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ (ΑΜΩ/ΑΠΩ) – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ – ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ

Δημοφιλή!!  Πίνακας Υποψηφίων Εκπαιδευτικών με Πολλαπλά Πτυχία (2ο, 3ο, 4ο)

Αυτοί που γράφουνε αυτό τον οδηγό, είναι συνάδελφοι σου, οι οποίοι κάποια στιγμή ήταν στη θέση σου γεμάτοι ερωτηματικά, και μετα από πολύ κόπο, κατάφεραν να βάλουν πολλά πράγματα σε μια σειρά. Μόλις κατανοήσεις λοιπόν όσα θα διαβάσεις εδώ, σίγουρα θα έχεις καλύψει ένα μεγάλο εύρος από τις απορίες που έχεις.

Ωστόσο θα ήταν απίθανο να καλύψουμε τα πάντα, για αυτό συστήνουμε να συνεχίσεις να ρωτάς οπού μπορείς για να μην μένεις χωρίς πλήρη γνώση των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων σου.

Ο παρόν οδηγός χωρίζεται σε 4 μέρη:

  1. Γενικές οδηγίες
  2. Πριν την πρόσληψη
  • Μετά την πρόσληψη
  1. Προς την απόλυση
  2. Επίλογος

Καλή ανάγνωση και καλή αρχή!

Περί πινάκων / Τι πρέπει να γνωρίζουμε για Προσωρινούς – Οριστικούς & Εκκαθαρισμένους Πίνακες

Δημοφιλή!!  Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023 - Αναμένονται μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου - Καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α' φάσης για τη Δευτεροβάθμια

Διευκρινίσεις για την προϋπηρεσία Α’ φάσης απο το ΥΠΑΙΘ / ΠΑΣΑΔ

Μελέτη ΚΕΜΕΤΕ 2010 / Σύστημα διορισμού στη Δημόσια Εκπαίδευση – Διαγωνισμός ΑΣΕΠ – Το “έργο” το έχουμε ξαναδεί!!!!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω