347258616 936999667572371 6995155420506123598 n

ΔΟΕ/ Η παιδαγωγική ελευθερία στην πυρά – Καταδικάζουμε το κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολυθεί από μερίδα των ΜΜΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η παιδαγωγική ελευθερία στην πυρά

Στη χώρα μας, το 2023, για το ζήτημα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, του παιδαγωγικού υλικού στα Σχολεία, το δημόσιο λόγο τον έχει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

347258616 936999667572371 6995155420506123598 n

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει τον έντονο  προβληματισμό του, θεωρώντας απαράδεκτη τη στοχοποίηση της συναδέλφου που πρόβαλε στους μαθητές της ταινία από την πλατφόρμα Cinedu η οποία σχεδιάστηκε από το Ελληνικό Κέντρου Κινηματογράφου και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο έργου του οποίου εταίρος είναι και το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Καταδικάζουμε το κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολυθεί από μερίδα των ΜΜΕ που συνηθίζουν να επιδίδονται σε πρακτικές ανθρωποφαγίας και στοχοποίησης εργαζόμενων ή και ολόκληρων κλάδων. Γ.Σ.Ε.Ε. – Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων / «Γνωρίζω & Διεκδικώ τα Δικαιώματά μου»!

Είναι τεράστια η ευθύνη της απελθούσης πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. που με τη στάση στοχοποίησης των εκπαιδευτικών που ακολούθησε έχει ανοίξει τον δρόμο των επιθέσεων εναντίον τους ενθαρρύνοντας ακραίες σκοταδιστικές απόψεις και στάσεις.

Δημοφιλή!!  Να αποσυρθεί τώρα η εγκύκλιος του Περιφερειακού Δ/ντη Αττικής - Κινητοποίηση Πέμπτη 11/7 στις 11.00 - Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Η πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους εκπαιδευτικούς και την εκπαιδευτική διαδικασία και παιδαγωγική ελευθερία.

Είναι αδιανόητο, συνάδελφοι οι οποίοι λειτουργούν μέσα στο πλαίσιο που το ίδιο το Υπουργείο θέτει, χρησιμοποιώντας «παιδαγωγικά εργαλεία» που το ίδιο παρέχει με στόχο την ευαισθητοποίηση και θωράκιση των μαθητών, να γίνονται αποδέκτες εξωφρενικών επιθέσεων και να φιμώνονται με απειλές και διώξεις με το Υπουργείο να κρύβεται ενθαρρύνοντας τον σκοταδισμό.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. να πάρει άμεσα θέση καλύπτοντας  πλήρως  την εκπαιδευτικό σταματώντας κάθε δίωξή της.

 

Ελευθερία του Τύπου: Στον πάτο της Ε.Ε. – Στην 108η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα!

 

Για το κατέβασμα του άρθρου πατήστε εδώ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω