ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με το παρακάτω μήνυμα ενημέρωσαν αρκετές διευθύνσεις τα σχολεία της περιφέρειας τους για ανακλήσεις και την απαγόρευση κανονικών αδειών λόγω των επικείμενων εκλογών!

Με το παρόν μήνυμα, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ενόψει διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, με βάση το άρθρο 106 του ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 26 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΦΕΚ Α΄57/15.3.2012), απαγορεύεται η χορήγηση κανονικής άδειας απουσίας σε τακτικούς δημοσίους υπαλλήλους στο διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των εκλογών μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής τους. Επίσης, σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, παρατείνεται το διάστημα αναστολής-απαγόρευσης χορήγησης των κανονικών αδειών. Αναμένεται η δημοσίευση σχετικής ειδικής εγκυκλίου από το υπουργείο Εσωτερικών. 

Είσαι διευθυντής; Έκλεψαν, παραβίασαν ή λήστεψαν το σχολείο σου!! Ποια βήματα ακολουθείς!!

Δημοφιλή!!  Συμπληρωματικές μεταθέσεις | Προδιαγραφόμενη αδικία με μακροχρόνιες συνέπειες από την ίδρυση των νέων οργανικών στην Πρωτοβάθμια

Να σημειωθεί ότι οι  κανονικές άδειες απουσίας που έχουν ήδη χορηγηθεί ανακαλούνται αυτοδικαίως, χωρίς να απαιτείται η έκδοση απόφασης της αρμόδιας αρχής και τα πρόσωπα που έχουν λάβει αυτές τις άδειες είναι υποχρεωμένα να επιστρέψουν στις θέσεις τους, χωρίς οποιαδήποτε ειδοποίηση.

Εκλογές 2023: Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Εφαρμογή What2Vote – Δείχνει τη θέση σας στο πολιτικό τοπίο!!

Εκλογές 2023: Ερωτήσεις και απαντήσεις που ενδιαφέρουν όλους τους Πολίτες (σώματα ασφαλείας & δημοσίους υπαλλήλους)!

 

Τμήμα Αδειών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω