337104813 1615936612202342 6429368432264633465 n

Σοκ και Δέος: Ιδιωτικοποιούν το Νερό – Νομοθετούν για αιολικά με ανεμογεννήτριες 20ετίας που αποσύρονται υποχρεωτικά από άλλες χώρες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυβερνητική πολιτική εμμονική και αποδεδειγμένα πλέον μοιραία. Σα να μην έχει γίνει τίποτα τον τελευταίο μήνα η κυβέρνηση συνεχίσει να αναπτύσσει μέχρι τέλους όλη την νεοφιλελεύθερη βεντάλια πολιτικής. Σε μια χώρα που πληρώνει 1,8 ευρώ το λίτρο τη βενζίνη, ενώ η τρέχουσα τιμή πετρελαίου είναι κάτω από τα 70$ το βαρέλι! Αυτό σημαίνει ότι με τις περσινές τιμές διύλισης, η τιμή έπρεπε να είναι κάτω από 1,5 ευρώ! Σε αυτή τη χώρα λοιπόν που γίνεται πάρτυ κερδοσκοπίας στην πλάτη του κόσμου, η κυβέρνηση 20 μέρες μετά τη γενικευμένη λαϊκή κατακραυγή που δέχθηκε, συνεχίζει απτόητη και ιδιωτικοποιεί και το νερό! Τι κάνει; Στην ουσία μετατρέπει και το νερό σε χρηματιστηριακό προϊόν, όπως εμφανίστηκε ξαφνικά παλαιότερα το χρηματιστήριο ενέργειας, θυμάστε και εκτοξεύτηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος μαζί με τα υπερκέρδη των παρόχων. Ακριβώς έτσι. Για να μην κουράζουμε διαβάστε το χθεσινό δελτίου τύπου της ΑΔΕΔΥ, που περιγράφει ακριβώς το τι έφερε χθες στη βουλή η κυβέρνηση, και ετοιμαστείτε να ματώνετε οικονομικά και για λογαριασμούς νερού:

Δημοφιλή!!  Το Υπουργείο Παιδείας Γυρίζει την Πλάτη στους Εκπαιδευτικούς Γονείς ΑΜΕΑ: Χωρίς Δικαίωμα Μετάθεσης Παρά τις Ανάγκες τους
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [100.18 KB]

Υποσημείωση: Ακόμα και σήμερα σε χώρες μέλη της ευρωζώνης(πχ Ιρλανδία), το νερό όχι μόνο δεν είναι ιδιωτικοποιημένο, αλλά είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

Ακόμη ηχηρή σφαλιάρα είχαμε και από το ΣτΕ σχετικά με την προσπάθεια ξεπουλήματος του νερού. Το ΣτΕ δίνει έξι (6) μήνες στο υπουργείο οικονομικών να βγάλει ΕΥΑΘ-ΕΥΔΑΠ από το Υπερταμείο. Συγκεκριμένα χθες  την ώρα που συζητούνταν το κατάπτυστο νομοσχέδιο της ιδιωτικοποίησης του νερού, εκδόθηκαν οι αποφάσεις 7 και 8/2023 του Συμβουλίου Συμμόρφωσης του ΣτΕ, με τις οποίες καλείται η κυβέρνηση σε άμεση συμμόρφωση με τις προηγούμενες αποφάσεις, ώστε να επιστρέψουν ΕΑΥΘ και ΕΥΔΑΠ από το Υπερταμείο (ιδιωτικοποιήσεων) στο Δημόσιο.

Πάμε όμως στο επόμενο “κυβερνητικό” παρατράγουδο. Τι νομίζετε ότι έκανε η κυβέρνηση στη Βουλή ώρες μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη; Νομοθετούσε ώστε να επιτρέπεται η τοποθέτηση ανεμογεννητριών 20ετίας που υποχρεωτικά αποσύρονται από τις ευρωπαϊκές χώρες, στη χώρα μας! Δηλαδή πραγματικά οι άνθρωποι ανήκουν στην κατηγορία του “Δεν περιγράφω άλλο”. Τι να πει κανείς, δηλαδή τη μέρα του εθνικού πένθους κάποιοι στήνουν “πράσινες μπίζνες” με τα σκουπίδια της Ευρώπης!

Δημοφιλή!!  Άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη: Ιστορική Αμνησία, Απόγνωση και Ψεύτικες Ελπίδες

 

Δείτε το βίντεο:

Σοκ! Ελλάδα 2023: Πόσα σχολεία είναι ακόμη γεμάτα καρκινογόνο αμίαντο;

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω