Επόμενη φάση αναπληρωτών: Κανονική φάση & Ειδική πρόσκληση – καταχώριση κενών 13/03 & 14/03!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οπως μας ενημέρωσε και με δημοσίευση του ο Patreas/Pde σύντομα αναμένεται και η 2η ειδική πρόσκληση με την καταχώριση κενών να ειναι η 13 & 14 Μαρτίου!!

 

Ακολουθεί η δημοσίευση:

Υπάρχουν 2 έγγραφα:
α) για τους ΕΕΠ-ΕΒΠ θα είναι (η 2η φέτος) ειδική πρόσκληση με τις προθεσμίες καταχώρισης που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα.
β) για όλους τους υπόλοιπους θα γίνει “καταγραφή έκτακτων λειτουργικών κενών” από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έως και την Τετάρτη 15/3, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι την Πέμπτη 16/3/2023.

“Από όταν ξεκινάνε οι ειδικές προσκλήσεις, συνήθως πάει εναλλάξ φάση και ειδική πρόσκληση.

Δημοφιλή!!  Έκδοση Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και Δ.Ε.

Εν προκειμένω, έχει ήδη σταλεί εγκύκλιος για καταχώριση συγκεκριμένων κενών για τη 2η φετινή Ειδική Πρόσκληση.

Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 13/3/2023 έως και την Τρίτη 14/3/2023.

Στη συνέχεια, για τις οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί έως και την Τετάρτη 15/3/2023.

Βέβαια, μετά πρέπει να βγει και η Ειδική Πρόσκληση για να γίνουν οι αιτήσεις-δηλώσεις από τους ενδιαφερόμενους και να βγουν τα αποτελέσματα.”

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω