Ενημέρωση από την Πρωτοβουλία Φιλολόγων Ειδικής Αγωγής για την Δ φάση ΕΑΕ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως μας ενημέρωσαν από δημοσίευση τους οι συνάδελφοι της Πρωτοβουλίας Φιλολόγων Ειδικής Αγωγής για την Δ φάση

Σημαντική ανακοίνωση για Δ΄ φάση ΕΑΕ:
Ο συνολικός αριθμός κενών που δηλώθηκαν για τον κλάδο των φιλολόγων ΕΑΕ ανέρχεται περίπου στα 300, παρόλο που, όπως ξέρουμε τα κενά είναι σχεδόν 440.
Σε αυτήν την εξέλιξη συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες, όπως ο καιρός (π.χ. Η ΔΙΔΕ Β΄ Αθήνας -βόρεια προάστια- δε δήλωσε κανένα κενό, επειδή τη Δευτέρα που έληξε η προθεσμία δε λειτούργησε) και η σύγχυση αναφορικά με τον όρο “έκτακτων και ανελαστικών αναγκών”, καθώς όπως μας είπαν αρκετές ΔΙΔΕ (ευτυχώς όχι πολλές) έστειλαν μόνο κενά που σχετίζονται με άδειες και όχι πάγια.
Σε λίγο θα αναρτηθεί αναλυτικός πίνακας με τα κενά που τα μέλη της Πρωτοβουλίας Φιλολόγων έχουν συγκεντρώσει κατόπιν επικοινωνίας με τις ΔΙΔΕ της επικράτειας.
Το ποσοστό κάλυψης εναπόκειται στις διαθέσεις – προθέσεις του ΥΠΑΙΘ…
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω