Υπουργείο Παιδείας 1024x585 1

ΥΠΑΙΘ: Τοποθετούνται οι πρώτοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν την ατομική αξιολόγηση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προχωρούν οι διαδικασίες κρίσης στελεχών εκπαίδευσης, με τις πρώτες τοποθετήσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης σε Γ’ και Δ’ Περιφερειακά Συμβούλια.

Οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης καλούνται να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα αύριο Πέμπτη, 26-1-2023 και ώρα 15:30. Ο σχετικός σύνδεσμος θα τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα ακολουθήσει η έκδοση της σχετικής διοικητικής πράξης τοποθέτησης και η ανάληψη υπηρεσίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης θα εκκινήσουν άμεσα και κατά προτεραιότητα την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα των νεοδιόριστων, καθώς η αξιολόγηση αποτελεί προϋπόθεση μονιμοποίησής τους.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης από τα υπόλοιπα Συμβούλια, καθώς και των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι κρίσεις και τοποθετήσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης από τον Ιούλιο του 2022. Βήμα βήμα ολοκληρώνονται όλες οι κρίσεις των στελεχών εκπαίδευσης που καλούνται να διαδραματίσουν καίριο ρόλο στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην εκπαίδευση και στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος.

Δημοφιλή!!  Σχέδιο νόμου Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη: Κριτική για Άνιση Μοριοδότηση, Αόριστα Κριτήρια και Περιορισμούς στην Ψηφιακή Εκπαίδευση / ΠΕ.ΣΥ.Ε

Τα αποτελέσματα τοποθετήσεων Γ’ ΠΣΕ εδώ 

Τα αποτελέσματα τοποθετήσεων Δ’ ΠΣΕ εδώ 

 

Εγκύκλιος για την Βαθμολογική προαγωγή δημοσίων υπαλλήλων – εκπαιδευτικών

Προϋπολογισμός Υπουργείου Παιδείας για το 2023 – Αυξημένος κατά 239 εκατ. ευρώ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω