ΖΩΑΚΙΑ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Stray.gr για τη στήριξη των αδέσποτων ζώων – Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Μια ακόμα δύσκολη χρονιά για τα αδέσποτα ζώα και όσους τα φροντίζουν, το 2022 πλησιάζει στο τέλος της. Μια δύσκολη χρονιά, όμως με σημάδια που δίνουν ελπίδα. Ήταν η χρονιά που το κυνοκομείο της Σπάρτης δημιούργησε μια αλυσίδα αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα για να σωθούν από το κολαστήριο, όσο δυνατόν περισσότερα ζώα. Η χρονιά που αποδείχθηκε δικαστικά ότι τα ζώα που φεύγουν προς υιοθεσία στο εξωτερικό, δεν βασανίζονται, δεν πωλούνται, αλλά πράγματι βρίσκουν οικογένειες που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Ήταν η χρονιά που οι καταδίκες για κακοποίηση και τα διοικητικά πρόστιμα πλήθυναν, δίνοντας το μήνυμα ότι η ατιμωρησία ανήκει στο παρελθόν.

Για να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές, εθελοντές από φιλοζωϊκά σωματεία όπως το Stray.gr δίνουν καθημερινές μάχες, μικρές και μεγάλες, με συνέπεια εδώ και χρόνια. Και τώρα, για ακόμα μια φορά, ζητούν από τους πολίτες να είναι και εκείνοι παρόντες, να είναι φιλόζωοι στην πράξη.

Δημοφιλή!!  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα / ΥΠΕΣ

 

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, 10:00-22:00, στον υπέροχο πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ

 

ΖΩΑΚΙΑ

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το bazaar του stray.gr αποτελεί κύρια και σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τις δράσεις του Σωματείου – ενώ 100% όλων των εσόδων στηρίζουν τα ζώα. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του stray.gr έρχεται σε επαφή με τον κόσμο που την στηρίζει, τους ανθρώπους που έχουν υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζώο, συζητάει μαζί τους και ανταλλάσει απόψεις και επίσης δέχεται πολύτιμες προσθήκες στην ομάδα.  Το  Stray.Gr  είναι αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα, και από τα μεγαλύτερα και πιο έμπειρα σωματεία για τα αδέσποτα στη χώρα.

 

Φέτος, το Σωματείο περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, 10:00-22:00, στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, στην καρδιά της Αθήνας, Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Δημοφιλή!!  Για το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας στη Βουλή: ζητήματα προσβασιμότητας, συμπερίληψης, δωρεάν παιδείας

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.straygr.gr και https://www.facebook.com/stray.gr 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω