Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»: Συμπαράσταση και αίτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπαράσταση στο αίτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» συνυπογράφει το δίκαιο αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΑμεΑ και των εκπαιδευτικών με σύζυγο ή τέκνο ΑμεΑ, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες.

Συμπαρίσταται στο δίκαιο αίτημα για την ένταξη στις ειδικές κατηγορίες όλων των εκπαιδευτικών, που οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή τα τέκνα αυτών, έχουν αναπηρία άνω του 67% ανεξαρτήτως πάθησης και συνάμα για το δικαίωμα άμεσης μετάθεσης, απόσπασης και τοποθέτησης κατά προτεραιότητα.

Νεοδιόριστοι Γενικής & Ειδικής, με Αναπηρίες, συζύγους ή τέκνα ΑμεΑ

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικοί Μουσικής: Επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων μουσικής στους επικείμενους διορισμούς

 Ο σκοπός είναι αφενός η μείωση υπηρέτησης της οργανικής αφετέρου δε, η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των ειδικών κατηγοριών αφού αυτό είναι ίδιο από το 1996 και συνάδελφοι με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν θεωρούνται ειδικές κατηγορίες για μεταθέσεις ή αποσπάσεις. 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω