Προσλήψεις αναπληρωτών!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες έχει δρομολογηθεί για αυτήν την εβδομάδα η καταγραφή κενών και αμέσως μετα θα ακολουθήσει η φάση προσλήψεων.

Το πως θα ονομάζεται αυτή η φάση θα το αφήσουμε στη φαντασία σας.

Αυτό που επίσης ενημερωθήκαμε πριν από λίγο, είναι ότι η φάση θα είναι: η γνωστή ειδική πρόσκληση που την περιμέναμε τόσο καιρό, η οποία είχε δρομολογηθεί πριν τις γιορτές, αλλά τώρα μπορούν να την πραγματοποιήσουν ή τώρα επιλέξανε να την τρέξουν, προφανώς λόγω οικονομικών δεδομένων δεν μπορούσαν νωρίτερα.

Η προηγούμενη δημοσίευση μας 25/01/22  Επόμενη φάση προσλήψεων

Για το αν θα ακολουθήσει και άλλη φάση τρίμηνων τα άτομα που μας πληροφορήσαν, ήταν αρνητικά.

Για αριθμό προσλήψεων δεν έχουμε εικόνα ακόμη, ούτε ειδικότητες, γνωρίζουμε όμως ότι θα αφορά, γενική και ειδική αγωγή.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων για την 1ΓΤ/2024 - TΕ01, TE02, ΤΕ16

Ήταν δεδομένο ότι το υπουργείο θα πήγαινε για επόμενη φάση , αφού πολλοί συνάδελφοι αρνήθηκαν τελικά να παρουσιαστούν μετά την τρίμηνη πρόσληψη τους σε αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει μια νομική διαδικασία συναδέλφων που θέλουν να κινηθούν νομικά εναντίον των τρίμηνων προσλήψεων που έκανε πρόσφατα το υπουργείο και την τοποθέτηση τους σε λειτουργικά και πάγια κενά που δεν είναι κενά Κοβιντ.

Αρκετοί συνάδελφοι έχουν έννομο συμφέρον. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όποιους συναδέλφους θέλουν να ακολουθήσουν αυτήν την οδό

Τα κενά συνεχίζουν να είναι πάνω από 3.000 σε όλη την Ελλάδα

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω