Επόμενη φάση Προσλήψεων

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε, την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο “σκέφτεται” να ζητήσει τα κενά από τις διευθύνσεις για επόμενη φάση προσλήψεων.

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ειδική πρόσκληση που αναμέναμε μετά τις γιορτές.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πιστώσεις και αριθμό προσλήψεων, αλλά θα είναι με πιστώσεις ΠΔΕ, εφόσον δεν υπάρχουν κονδύλια ΕΣΠΑ ακόμη.

Αυτή την εβδομάδα ακόμη τρέχει η διαδικασία με τις προσλήψεις Κοβιντ και αφού τελειώσουν οι τοποθετήσεις θα ξεκινήσει η διαδικασία για τα επόμενα βήματα προσλήψεων.

Δεν είχαμε απάντηση για το αν θα γίνει και άλλη φάση για τρίμηνα όπως αναμενόταν.

Το υπουργείο ήταν φανερό ότι θα πήγαινε για επόμενη “κανονική” φάση αρκετά σύντομα, αφού πολλοί συνάδελφοι αρνήθηκαν τελικά να παρουσιαστούν μετά την τρίμηνη πρόσληψη τους σε αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Τα κενά συνεχίζουν να είναι πάνω από 3.000 σε όλη την Ελλάδα

Θα ενημερώσουμε για νεότερα…

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo