info

Εξώδικο για μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών από την ΕΛΜΕ Πειραιά

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εξώδικο για μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών από την ΕΛΜΕ Πειραιά

Η ΕΛΜΕ Πειραιά απέστειλε εξώδικο στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, ζητώντας την άμεση έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Η ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση και την αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Η ΕΛΜΕ Πειραιά προχώρησε στην επίδοση εξωδίκου στις 2 Φεβρουαρίου 2024. Το εξώδικο αφορά την έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Η ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς σε μαζική και αποφασιστική αντίδραση ενάντια στην αξιολόγηση και την αντιεκπαιδευτική πολιτική.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ!!

ΟΛΜΕ / Για ατομική αξιολόγηση – Ερωταπαντήσεις για απεργία αποχή!

Δημοφιλή!!  Άρχισαν τα όργανα / Έγγραφο Κατσαρού για Συγχωνεύσεις: Προϋποθέσεις Λειτουργίας Τμημάτων Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων

Παιδαγωγική & Διδακτική Επάρκεια (ΠΔΕ) / Οι 5 αποδεκτοί τρόποι απόκτησής!!

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω