ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ

Απαράδεκτη ενέργεια παραπομπής δύο προϊσταμένων νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας στο πειθαρχικό συμβούλιο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΟΕ / Απαράδεκτη ενέργεια παραπομπής δύο προϊσταμένων νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας στο πειθαρχικό συμβούλιο

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει την απαράδεκτη και πρωτοφανή ενέργεια της  Διευθύντριας Π.Ε. Μεσσηνίας για την παραπομπή δύο προϊσταμένων νηπιαγωγών, μελών του Σ.Ε.Π.Ε. Μεσσηνίας, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή δεν ανάρτησαν έγκαιρα κείμενα στην πλατφόρμα της αξιολόγησης.

Τονίζουμε πως η Προϊσταμένη Νηπιαγωγείου καλείται να υποστηρίξει το διοικητικό έργο με πλήρες διδακτικό ωράριο και με τεράστιο φόρτο εργασίας. Παρόλα αυτά δεν έγιναν αποδεκτές οι ενστάσεις των συναδελφισσών και  διώκονται, όταν άλλα  Π.Υ.Σ.Π.Ε. δικαίωσαν αντίστοιχες περιπτώσεις συναδέλφων.

Αξίζει να σημειωθεί ως ιδιαίτερα αρνητικό το γεγονός ότι η δίωξη ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι, όταν πια είχαν συμπληρωθεί όλα τα πεδία από τις συναδέλφισσες, αφού το ίδιο το Υπουργείο έδωσε αυτή τη δυνατότητα το Μάρτιο του 2022.

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

Ενέργειες όπως αυτή, με εστίαση σε μια  γραφειοκρατική αντίληψη ξένη προς  τη σχολική καθημερινότητα έχουν ως μόνο στόχο την τρομοκράτηση των εκπαιδευτικών.

Και τη φετινή χρονιά ο κόσμος της εκπαίδευσης έδωσε μία μεγαλειώδη μάχη ενάντια στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» των νόμων 4692/20 και 4823/21 αψηφώντας τις  απειλές και τους  εκβιασμούς του Υπουργείου. Δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει αυτό το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας να επιβληθεί  στα σχολεία  μας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στηρίζει με όλα τα μέσα συνδικαλιστικά και νομικά τις εκπαιδευτικούς.

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ / ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ – MYSCHOOL

Απαιτούμε την άμεση παύση της  πειθαρχικής δίωξης

των συναδελφισσών μας!

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω