Αιτήσεις για την απαλλαγή των νέων 15-29 ετών από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

social media 5187243 960 720

  • Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων πολιτών 15 έως 29 ετών, για πλήρη κατάργηση των τελών κινητής τηλεφωνίας τόσο για συμβόλαια, όσο και για καρτοκινητή.

 

  • Δεδομένου ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ο ειδικός φόρος κινητής τηλεφωνίας ήταν στο 12% για λογαριασμούς έως 50 ευρώ, στο 15% για λογαριασμούς από  50,01 έως 100 ευρώ, στο 18% από 100,01 έως 150 ευρώ και στο 20% από 150,01 ευρώ και πάνω, το όφελος του νέου μέτρου κυμαίνεται μεταξύ 2% και 10% για το σύνολο κάθε μηνιαίου λογαριασμού και για όλους τους καταναλωτές

 

  • Οι νέοι 15 έως 29 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα mobilefees.gov.gr και να υποβάλλουν δήλωση στο Μητρώο Αιτήσεων Δικαιούχων Απαλλαγής Τελών Κινητής Τηλεφωνίας

 

  • Ωστόσο, αν ο δικαιούχος είναι ανήλικος, τη δήλωση θα πρέπει να την υποβάλει ο γονέας ή ο έχων τη γονική μέριμνα
Δημοφιλή!!  Η Πραγματική Ζωή ενός αθλητή - Η Ψευδαίσθηση της Δόξας: Τι Συμβαίνει Όταν Σβήνουν τα Φώτα των Γηπέδων

 

  • Η είσοδος στο Μητρώο γίνεται με τους κωδικούς Taxisnet του δικαιούχου ή του γονέα όταν πρόκειται για ανήλικο.

    Μέσω του mobilefees.gov.gr

 

  • Σημειώνεται από αυτό το μήνα η κινητή και η καρτοκινητή τηλεφωνία θα είναι φθηνότερη και για τους πολίτες άνω των 30 ετών, καθώς τέθηκε σε ισχύ το νέο, ενιαίο και σταθερό τέλος κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας ύψους 10%.  Τα νέα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας ισχύουν αυτόματα, για κάθε σύνδεση κινητού που ανήκει σε φυσικό πρόσωπο, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από πλευράς του πολίτη.

 

Πηγή: ERT/ΘΕΜΑ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω