pexels monstera 7412095 scaled

Συγκέντρωση Εκκαθαρισμένων Πινάκων Εκπαιδευτικών και Μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο εκπαιδευτικός Σάββας Παπαδόπουλος συγκέντρωσε σε ένα αρχείο όλους τους εκκαθαρισμένους πίνακες εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, μαζί με οδηγίες χρήσης. Οι πίνακες δημιουργούνται από εκπαιδευτικούς για να διευκολύνουν τους υποψήφιους και, ως εκ τούτου, είναι ανεπίσημοι.

Όλη η δικαστική απόφαση που ακυρώνει τις ανακλήσεις των μονιμοποιήσεων νεοδιόριστων – Ανοίγει ο δρόμος για αυτοδίκαιη μονιμοποίηση και άλλων εκπαιδευτικών

Εκκαθαρισμένοι πίνακες εκπαιδευτικών: Τι πρέπει να προσέξετε

Οδηγίες

Για να μην χρειάζεται να ρωτάτε συνεχώς αν υπάρχει κάποιος πίνακας ή σύνδεσμος προς αυτόν, τους έχω συγκεντρώσει στον παρακάτω κοινόχρηστο φάκελο. Μπορείτε να επισκέπτεστε τον φάκελο όποτε θέλετε και να αναζητάτε αυτό που χρειάζεστε.

Δημοφιλή!!  Καταβολή Οδοιπορικών Αναπληρωτών - Α' Δόση

Υ.Γ. Αν ανοίξετε οποιονδήποτε πίνακα από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να τον κατεβάσετε ως αρχείο Excel (Αρχείο από το μενού πάνω => Λήψη).

Υ.Γ. 2: Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα “Γενική-Ειδική Αγωγή”.

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Μισθοδοσία Μόνιμων Εκπαιδευτικών & Αποζημίωση μη ληφθείσας αναπληρωτών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω