ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ E-WALL

ΣΑΦ / Διορισμός Μόνιμων Φιλολόγων: Τέλος στην Ετήσια Αλλαγή Καθηγητών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Άμεση Ανάγκη Μόνιμων Διορισμών Φιλολόγων: Για τη Σταθερότητα και τη Συνέχεια της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Αναπληρωτών Φιλολόγων (ΣΑΦ) επισημαίνει την ανάγκη άμεσου διορισμού ικανού αριθμού φιλολόγων για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες των σχολείων και να εξαλειφθεί ο θεσμός του αναπληρωτή φιλολόγου.

Ο ΣΑΦ καλεί το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει δράση, υποστηρίζοντας ότι οι μόνιμοι διορισμοί θα οδηγήσουν σε μια πιο συνεκτική και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία, αποφεύγοντας τις δυσκολίες και τις αβεβαιότητες που προκύπτουν από τον θεσμό των αναπληρωτών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ζητάμε τον άμεσο διορισμό ικανού αριθμού φιλολόγων με βάση τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων για να εξαλειφθεί ο στρεβλός θεσμός του αναπληρωτή φιλολόγου.
Οι μαθητές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αλλάζουν βασικές ειδικότητες κάθε χρόνο. Οφείλει το Υπουργείο να μεριμνήσει για την απρόσκοπτη λειτουργία των Γυμνασίων- Λυκείων και για τη συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σταθερότητα και σημείο αναφοράς τον μόνιμο εκπαιδευτικό σε κάθε σχολείο.

Σύλλογος Αναπληρωτών Φιλολόγων ( ΣΑΦ)

Άμεση Ανάγκη για Κάλυψη Υφιστάμενων και Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Φιλολόγων: Απαραίτητοι οι Μόνιμοι Διορισμοί

 

Screenshot 2024 07 02T194334.475 E-WALL

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω