ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ E-WALL

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη  για την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 (από ώρα 12:00 και μετά) και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 διαδικασία  συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών/ντριών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας αναβάλλεται λόγω σοβαρού κωλύματος μέλους της επιτροπής συνεντεύξεων.

Θα υπάρξει ανακοίνωση στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης (https://gsvetlly.minedu.gov.gr) και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων υποψηφίων (https://directors.it.minedu.gov.gr) αναφορικά με τον εκ νέου προγραμματισμό της διαδικασίας των συνεντεύξεων που αναβλήθηκαν  και θα διενεργηθούν εντός της επομένης εβδομάδας

Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου / Η διαδικασία και το έντυπο!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω