POINT SYSTEM

41ο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών: “Ελληνική Γλώσσα”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

41ο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών: “Ελληνική Γλώσσα”

  • Το Ινστιτούτο Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Εκπαίδευσης (Ι.ΠΟ.Δ.Ε.) διοργανώνει το 41ο Διεθνές Συνέδριο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με θέμα: “Ελληνική Γλώσσα”.
  • Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω Zoom από 17 έως 19 Μαΐου 2024 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Ι.ΠΟ.Δ.Ε. στο Youtube.
  • Καλούνται εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν ως εισηγητές, καταθέτοντας ολοκληρωμένα κείμενα έως 25 Απριλίου 2024.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://synedria.ipode.gr/

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

41o Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ινστιτούτου Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Εκπαίδευσης

Το Ινστιτούτο Πολιτισμού, Δημοκρατίας και Εκπαίδευσης (Ι.ΠΟ.Δ.Ε.), διοργανώνει το 41ο Διεθνές Συνέδριο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με θέμα: «Ελληνική Γλώσσα», που απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω Zoom) από Παρασκευή 17 έως και Κυριακή 19 Μαΐου 2024, ενώ παράλληλα θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Ι.ΠΟ.Δ.Ε. στο Youtube: https://www.youtube.com/@ipodegr5328 για ελεύθερη παρακολούθηση.

Δημοφιλή!!  Δράση Εθελοντικών Διαδικτυακών Μαθημάτων 2024-2025: Δωρεάν Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις εκπαίδευσης να ενημερώσουν σχετικά τα σχολεία και τους Συμβούλους Εκπαίδευσης της δικαιοδοσίας τους.

Με εκτίμηση,

ΙΩΑΝΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω