katalipsi prytaneias EKPA 7 3 rotated 1

Κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών – Αύριο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο – Κατάληψη και στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ ξεκινούν από σήμερα το πρωί φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, μεταδίδοντας εντυπωσιακές εικόνες με τα μεγάλα πανό που έχουν αναρτήσει στην είσοδο. Καλούν σε ξεσηκωμό ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Κεντρικό σύνθημα: “Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία. Στις 8 Μάρτη θα βουλιάξει ξανά η Αθήνα. Καταλήψεις φοιτητικών συλλόγων”.

Η κατάληψη της πρυτανείας σηκώνει την αυλαία των κινητοποιήσεων που θα κορυφωθούν αύριο 8 Μαρτίου, στις 12 μ. στα Προπύλαια, μέρα που προγραμματίζει η κυβέρνηση να ψηφίσει το νομοσχέδιο και μέρα που διοργανώνουν κινητοποιήσεις έχοντας κηρύξει στάσεις εργασίας όλες οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες(ΔΟΕ, ΟΛΜΕ) και η ΑΔΕΔΥ. Φαίνεται ότι η 8η Μάρτη μετατρέπεται σε μέρα μαζικών κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται επίσης πανεκπαιδευτική κινητοποίηση όπως και σε όλες τις  πόλεις τις χώρας με πανεπιστήμια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Ιωάννινα όπου πραγματοποιείται κατάληψη στο Δημαρχείο της πόλης. Δείτε οπτικοακουστικό υλικό:

Δημαρχείο Ιωαννίνων 7/3:

Δημοφιλή!!  Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Υποψηφίων Διευθυντών ΣΔΕ

katalipsi dimarxeio 960x723 1

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω