727cc83f 34e6 4650 9f54 7d7c17c9c5b5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδασκαλία σε Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδασκαλία σε Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ.

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης καλεί τα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για διδασκαλία μαθημάτων στο εαρινό εξάμηνο 2024Α σε Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

Δευτέρα 26.02.2024, 11:00 π.μ. έως Τετάρτη 28.02.2024, 21:00

Πώς να υποβάλετε αίτηση:

Ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ.

Πού θα βρείτε τους οδηγούς κατάρτισης:

Στην πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ.

Σημείωση:

Δηλώσεις-αιτήσεις μαθημάτων που δεν είναι σύμφωνες με τα προσοντολόγια των εκπαιδευτών δεν θα ληφθούν υπόψη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ Σ.Α.Ε.Κ. (ΠΡΩΗΝ Ι.Ε.Κ.) ΚΑΙ Ε.Σ.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

H Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει στα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.)  και Επαγγελματικών Σχολών Κατάρτισης (Ε.Σ.Κ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αίτηση-δήλωση μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου κατάρτισης 2024Α σε Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ. ανά ειδικότητα και μάθημα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία.

Δημοφιλή!!  Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος εξετάσεων πιστοποίησης ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Η αίτηση-δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ. από τη Δευτέρα 26.02.2024 και ώρα 11:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 28.02.2024 και ώρα 21:00 στη σχετική επιλογή του μενού «δήλωση μαθημάτων».

Παρακαλούνται τα μέλη του μητρώου να συμβουλεύονται τους οδηγούς κατάρτισης των ειδικοτήτων σχετικά με το προσοντολόγιο των εκπαιδευτών πριν την αίτηση-δήλωση των μαθημάτων. Δηλώσεις-αιτήσεις μαθημάτων, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα στα προσοντολόγια των εκπαιδευτών των οδηγών κατάρτισης των ειδικοτήτων, δε λαμβάνονται υπόψη για την ανάθεση διδακτικού έργου στα μέλη του Μητρώου Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και Ε.Σ.Κ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω