Screenshot 2023 11 22T185009.570 e1720699702445

Περιφερειακές Συσκέψεις για τις Υπηρεσιακές Μεταβολές και Εκπροσώπηση των Εκπαιδευτικών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Περιφερειακές συσκέψεις για τη διαμόρφωση πρότασης της Δ.Ο.Ε. σχετικά με την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου πραγματοποίησης των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών καθώς και της εκπροσώπησής τους σε όλες τις υπηρεσιακές διαδικασίες από τους αιρετούς  του κλάδου.

Διαμορφώνοντας την Πρόταση της Δ.Ο.Ε. για τις Υπηρεσιακές Μεταβολές και Εκπροσώπηση των Εκπαιδευτικών

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ενόψει της Σύσκεψης Αιρετών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 3 και 4 Μαρτίου 2024, σχετικά με την αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα του κλάδου, που αφορά τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου πραγματοποίησης των υπηρεσιακών μεταβολών όλων των εκπαιδευτικών αλλά και την ανάγκη επανακαθορισμού του πλαισίου εκπροσώπησης των εκπαιδευτικών σε όλες τις υπηρεσιακές διαδικασίες από τους αιρετούς  του κλάδου, πραγματοποιεί περιφερειακές συσκέψεις, ενισχυτικά στις δράσεις που ήδη γίνονται σε τοπικό – περιφερειακό επίπεδο από αιρετούς και Δ.Σ. των Σ.Ε.Π.Ε.

Στις περιφερειακές αυτές συσκέψεις το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλα τα μέλη των Δ.Σ. των  Συλλόγων Εκπαιδευτικών και τους αιρετούς των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., των αντίστοιχων περιοχών, ώστε με τη συμβολή και υποστήριξη των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των αιρετών του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. (που θα βρεθούν στις περιφέρειες συσκέψεις) να διαμορφωθούν εισηγήσεις ευρείας αποδοχής.

Δημοφιλή!!  Απόφαση της 93ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ για την Αντιμετώπιση της Αξιολόγησης των Ν. 4692/2020 και 4823/2021

Οι περιφερειακές συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες και πόλεις,

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.30

  • Στη Λαμία, για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας
  • Στην Πάτρα, για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.30

  • Στην Καβάλα, για την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (θα υπάρξει νέα αναλυτική πρόσκληση).
  • Στα Γρεβενά, για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (θα υπάρξει νέα αναλυτική πρόσκληση)

Στις περιοχές όπου δεν θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συσκέψεις οι αιρετοί και οι Σ.Ε.Π.Ε. αυτών των περιοχών θα πρέπει να φροντίσουν με μεταξύ τους επικοινωνία να διαμορφώσουν προτάσεις τις οποίες και θα αποστείλουν προς τη Δ.Ο.Ε.

Δημοφιλή!!  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ

Αξιολόγηση / Οι οδηγίες και τα επικαιροποιημένα βήματα για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας – Α2

Προσλήφθηκες αναπληρώτρια/ής; Περιμένεις πρόσληψη; Μάθε τα δικαιώματά σου!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω