214556 jpg

Πανηγυρική Ακύρωση Αξιολόγησης με το καλημέρα του 2024 – Υπεράσπιση της αξιοπρέπειας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι μερικές εικόνες που πραγματικά αντιστοιχούν σε 1000 λέξεις. Εικόνες που καταφέρνουν και δίνουν ελπίδα. Εικόνες σαν τη σημερινή από το 20ο Δημοτικό Σχολείου Ιλίου. Εικόνες νέων εκπαιδευτικών χαμογελαστών, περήφανων, που πλάι πλάι με τους μεγαλύτερους συναδέλφους τους σαν μια γροθιά κάνουν στάση εργασίας και ακυρώνουν την απόπειρα αξιολόγησης από τον/την επιθεωρητή/τρια. Εικόνες ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ που τόσο έχουμε ανάγκη.
Στις μέρες όπου δυστυχώς υπάρχουν εκπαιδευτικοί που πιστεύουν στις ανοησίες της διοίκησης και των παρατρεχάμενων, που νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν αν σκύψουν το κεφάλι. Ότι δεν πειράζει θα σφίξουν λίγο τα δόντια και θα περάσει. Που κρύβονται για να αξιολογηθούν, ίσως γιατί μέσα τους διαισθάνονται ότι δεν πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό. Που αυτο-τρομοκρατούνται και ενίοτε κατα-κολακεύουν τους επιθεωρητές της κακιάς ώρας. Σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, ευτυχώς υπάρχει και το φως του Ιλίου! Ευτυχώς υπάρχουν συνάδελφοι όπως αυτοί στο Ίλιον! Γίνετε σαν τους/τις δασκάλους/ες του 20ου Δ.Σ. Ιλίου! Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος!
Από την ανάρτηση του συλλόγου εκπαιδευτικών Δ.Γληνός:
Η πρώτη απόπειρα αξιολόγησης στον ΣΕΠΕ ” Δ. Γληνός ” (Γ΄ Αθήνας) για το 2024 βρήκε τοίχο! Τοίχο από τους εκπαιδευτικούς του 20ου Δ.Σ Ιλίου και το σωματείο, οι οποίοι την μπλόκαραν.
” Η ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ/ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ “
Ραντεβού στις 12.00 στα Προπύλαια!!!

Αξιολόγηση 2024: Καλή Χρονιά με ανασκόπηση για το τι ισχύει και τι προβλέπεται

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

418757604 1048226283059737 1266030135854661867 n jpg

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω